Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátnőm olyan haveromm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm olyan haverommal jött össze akit nagyra tartottam. Hogyan reagálnátok? Nem szemétség ez?

Figyelt kérdés

Elnézést ha hosszú lesz.

2018-ban összejöttem egy csajjal, 2021-ben szakítottunk. Vele volt a legjobb párkapcsolatom, de megmondom őszintén, hogy a hosszú monogám párkapcsolat soha nem volt az erősségem. Őt nem csaltam meg, harmincasként próbáltam megállapodni tényleg. De az utolsó közös évben csak simán szerettem őt mert nagyon jólelkű, kedves csaj volt. De nem kívántam. Kéthetente egyszer lefeküdtem vele mert nyaggatott, de nem kívántam, pedig szép csaj, sokaknak tetszett de ő inkább az a bájos, aranyos típus. Bezzeg más nőkre nagyon beindultam, egyre jobban éreztem a nyomást. Egyre többször veszekedtünk mert ez neki is feltűnt, végül szakítottunk. Azóta nekem csak kalandok meg rövidebb szexkapcsolatok voltak de nekem ez így tökéletes.

A volt barátnőmet szinte az összes haverom elfogadta és kifejezetten kedvelték a kedvessége miatt. Ez nekem büszkeség volt, az előző csajaimat nem kedvelték. Olyan haveroknak is bemutattam akikkel ritkán találkoztam, ők is elsőre kedvelték. Az egyik ilyen haverom - nevezzük Petinek - is hazalátogatott külföldről, neki is bemutattam. Petire nagyon felnéztem. Nagyon bölcs, jó emberismerő, az ő véleményére sokan adunk. Kicsit magányos farkas, szeret elvonulni, nem szereti a nagy harsány összejöveteleket, ha mégis megjelenik akkor is a háttérből figyel. Megválogatja kit enged magához közel. Az a fajta hogy keveset beszél de ha megszólal mind figyelünk rá. Magamban nagyon örültem amikor láttam szimpatikus neki az exem, kifejezetten szeretett vele beszélgetni.

A szakítás után egyszer összefutottunk Petivel, kérdezett az exemről, hogy tényleg szakítottunk-e. Utána párszor összefutottunk de került, ami csak utólag tűnt fel nekem. Sokáig nem láttam pedig állítólag hazaköltözött végleg.

Viszont most megtudtam valamit amitől legfagytam. Peti és a volt nőm összejöttek. Állítólag Petinek az elejétől tetszett az exem de ő soha nem kavarna be más kapcsolatába. A szakítás után egy évvel már próbálkozott de az exem nem volt biztos hogy jó ötlet miattam, de már akkor sokat beszélgettek. Ősszel viszont újra próbálkozott és akkor összejöttek. Nagyon kiakadtam… hívtam Petit, próbált lerázni de elmentem ahol lakik. Rákérdeztem és egyenesen megmondta, hogy igen együtt van az exemmel. Próbáltam figyelmeztetni, hogy gondolja meg mert a végén hisztis liba volt már meg szerintem Peti sokkal okosabb mint az exem. Amúgy is kicsit távolságtartó Peti de most még jobban az volt, mondta hogy tudja hogy jót akarok de ő tudja mit akar és szerinte nagyon hasonlóak az exemmel, ugyanúgy gondolkodnak sok mindenben. Hajthatatlan volt, végül elköszönt és bement. Ráírtam az exemre is (szakítás óta nem beszéltünk), hogy ő nagyon kevés Petihez, szakadjon le a haverjaimról. Nem válaszolt, nem sokkal később Peti írt, hogy ne zaklassam se az exemet, se őt, a továbbiakban egyáltalán ne keressem. Ledöbbentem, hogy az a haver akire a legjobban felnéztem ilyet lép. Mivel amúgy se sűrűn találkoztunk vele gondolom innentől még inkább kerülni fog. De valahol aljasnak és undorítónak tartom az exem, hogy pont az egyik haverom kell neki. Petiről meg nem tudom mit gondoljak. Legtöbb haverom szerint hagyjam őket, egyikük sem rossz ember és összeillenek. Nem tudom.

Ti hogy reagálnátok?

41 F, az exem 33, Peti 37

jan. 24. 10:50
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

"nem sokkal később Peti írt, hogy ne zaklassam se az exemet, se őt, a továbbiakban egyáltalán ne keressem. Ledöbbentem, hogy az a haver akire a legjobban felnéztem ilyet lép"

Azok után, amit tettél, nem tudom, hogy miért csodálkozol. Megharcoltál érte, hogy kitegyen az életéből.

"De valahol aljasnak és undorítónak tartom az exem, hogy pont az egyik haverom kell neki."

A leírtak alapján ebben a történetben te vagy az egyetlen, aki aljas és undorító húzásra vetemedett.

jan. 26. 08:51
 42/56 anonim ***** válasza:
88%

41

Akkor a haverod is undorito és aljas???? Hisz a te gondolkodasod szerint, az egyik exeddel jött össze...

jan. 26. 09:12
 43/56 A kérdező kommentje:
Peti egyáltalán nem, rá nem is haragszom. Valahogy nekem bűzlik az egész szerintem az ex mászott rá. Én csak fel akartam nyitni Peti szemét
jan. 26. 09:21
 44/56 anonim ***** válasza:
100%

De mirol ember ? Magad is irtad, hogy normalis a csajszi, csak nem szeretted. Most meg, hogy osszejottek, mar hisztis, hazsartos liba.

De meg ha az is, megint mi kozod hozza? Hagyd oket beken azt foglalkozz azokkal, akikat annyira ki nem allhatsz, hogy csak egy alkalmat vagy veluk kepes szexelni. Ok biztos jobb emberek :D

jan. 26. 09:23
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket írtad róla: aranyos, bájos, kedves, jólelkű, büszke voltál rá, hogy kedvelték a barátaid, "Vele volt a legjobb párkapcsolatom", stb.

Utána meg jössz ezzel a szutykos poharas analógiával vele kapcsolatban, és "hisztis", "unalmas, semmilyen, idegbeteg. Na ezért van szégyenérzetem Peti előtt"

Olyan szinten ellentmondasz magadnak, hogy bárkinek lejön belőle, hogy rángat a saját egód, és magadat akarod becsapni azzal, hogy utólag leértékeled a nőt, akivel (nem mellesleg 41 évesen) a saját bevallásod szerint az eddigi legjobb párkapcsolatod volt.

Valóban lehet szégyenérzeted Peti előtt. De nem az exed miatt, hanem a saját viselkedésed miatt, amivel egy életre lejárattad magadat mindkettőjük szemében.

jan. 26. 09:34
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

43

És, szerinted, az exed, megerőszakolta Petit??? Vagy mi a f*sz? Teljesen mind1 ki maszott kire, kapcsolat van köztük! Ergo, Peti is beleegyezett. Ismet kerdezem, akkor máshogy: a haverod is egy aljas undorito? Hisz az exed...és beleegyezett

jan. 26. 09:42
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

"A szakítás után egyszer összefutottunk Petivel, kérdezett az exemről, hogy tényleg szakítottunk-e. ....

"Állítólag Petinek az elejétől tetszett az exem de ő soha nem kavarna be más kapcsolatába. A szakítás után egy évvel már próbálkozott de az exem nem volt biztos hogy jó ötlet miattam, de már akkor sokat beszélgettek. Ősszel viszont újra próbálkozott és akkor összejöttek. "

vs.

"Valahogy nekem bűzlik az egész szerintem az ex mászott rá."

Még egy példa rá, hogy saját magadat akarod becsapni.

(Nem mintha amúgy bármi gond lenne azzal, ha az exed kezdeményezett volna, ráadásul évekkel a szakításotok után.)

jan. 26. 09:53
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál az exed jó tulajdonságairól és és Petiről (a bölcsességéről, emberismeretéről), akkor jó esély van rá, hogy ők úgy egymásra találtak, hogy ebből hosszú, harmonikus párkapcsolat, akár házasság és családalapítás lesz, ha ez mindkettőjük célja, közös jövőképe.

Ebben az esetben nem csak ők ketten, hanem később még a gyerekeik is hálásak lesznek neked azért, mert elengedted őt az életedből, hogy megtaláld azt a fajta boldogságot és elégedettséget, amit neked már így 40 felett is a változatos szexuális életet biztosító futó kaladok, szexkapcsolatok jelentenek.

Semmi gond azzal, hogy ő számodra nem volt ideális partner. Azt viszont nem értem, hogy bő 3 évvel a szakítás után miért visel meg téged ennyire, hogy ők ketten most egymásra találtak.

jan. 26. 10:26
 49/56 A kérdező kommentje:

Azért mert az exem tudta jól, hogy mennyire felnézek Petire. Szerintem direkt lassan rámászott, hogy belém rúgjon, nevetségessé tegyen. Hogy nem becsültem meg, de bezzeg Peti összejött vele… Ezzel is engem hozzon kínos helyzetbe.

Egy másik haver már ki is röhögött, gúnyosan megjegyezte, hogy kedvelte az exem és örül, hogy a legjobb kezekbe került

Ég a pofám amiatt a nő miatt

jan. 26. 14:06
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Magad miatt kellene egjen, hogy kozel 50 komment utan sem erted, mi a valodi problema. Oszinten remelem, hogy kamu a kerdes.

Tudom, hogy hihetetlen, amit most mondani fogok, de nem forog az emberek elete korulotted. Szakitottatok evekkel ezelott, lezarta a kapcsolatot, nem keresett teged, nem zaklatott, tovabb lepett. Megis miert akarna teged ezzel idegesiteni, hogy osszejon az egyik volt haveroddal? Pont azert jott ossze vele, mert ennyire tojik ra, hogy mit gondolsz kettejuk kapcsolatarol.

jan. 26. 14:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!