Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szerelmes vagyok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok miért nem birom kidobni a pasikat? Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Vannak olyan dolgok amikert siman lazán kidobok bárkit, nem is akarok toxic emberek mellett lenni, élni, pl aki zsarol fenyeget, vagy nem érzem magam vele jol, vagy lejárat a haverja elött, vagy beszól csúnyán beszél egy vitánál, uralkodik csicskáztat, vagy mellettem les más nöket ezzel engem mas csajok előtt leégetve nekik az egojukat növelve, vagy más ilyen "apró cseprő" kontextusok, amikor mindig kap vmi "késszúrást vagy hátbadöfést" az ember, egy egy pillanatban.

Amig nem vagyok szerelmes, simán lazán lépek tiltok törlök.

Kapcsolatban meg szerelmesen meg nem. Hanem szenvedek némán, nyelek, reménykedek a szép pillanatokban, meg akarom beszélni, kérek, elhessegetem, nem fókuszálok az ilyen pillanatokra hanem a szépre, az utolsókig is meg akarom oldani hogy jó kapcsolat legyen, ha külön is megyek hogy ne aludjunk ma együtt ne találkozzunk, akkor a másik hiányzik és úgy szenvedek mint a kutya, mindig kibékülök, elrendezem leküzdöm magamban a sérelmeimet.

Most olyan pasival foglalkozom akibe nem vagyok szerelmes, úgy annyira nem is tetszik, rendes, kedves aranyos (de gondolom csak ezért, mert nemigen kell a nőknek).

És tartok attól mi lesz ha olyan jön az életembe megint aki vonz tetszik, jó vele, összejárunk együttjárunk bemutat egybe forr az életünk, szerelmes leszek, aztán kezdi ezeket megint az is.

(Olyan valaszok nem èrdekelnek hogy nem biztos hogy egy másik fog e triggerelni, megbántani. Nem volt még olyan kapcsolatom soha amiben ne kellett volna nyelnen megalkudnom vagy el lehet ballagni. Nem álmodozni akarok most. Persze lehet azt is de most kihagynám.)

Hogyan lehetne szerelmesen is józan hidegvérűnek maradni és ónvŕdelemben magamat jobban szeretve mint a másikat?

#oxitocin leküzdése
tegnapelőtt 08:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem az én önbecsúlésemmel van baj. Hanem szerelmesen a másikat nézem hiányzik, nem akarom hogy tönkregye az egészet, pozitiv vagyok, reménykedek.

A szerelem amugyis gyakran olyan hogy inkább nem eszel és a másiknak adod, ha vmiből 1 van.

Megesik, hogy a másikat nézed nem magadat, a másik boldogsága a tiéd és stb.

Nem önbecsülési a kérdés.

Amugymeg nem értem mi bajuk itt egyeseknek azzal ha olyanokkal foglalkozom akitol kb nem akarok semmit. Néha jo együtt sportolni programozni beszélgetni vagy akármi még attól.

Jelenleg ott tartok hogy nem akarok szerelmes lenni ha azt nem tudom "irányítani".

tegnapelőtt 15:39
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerelmesen figyelsz arra ne bántsd meg a masikat, akkor se ha ő megbántott téged szándékosan vagybhirtelen haragból vagy rosszul kezel dllgokat bármiből és mint tudjuk rengeteg a sérült aki rosszul reagál, nem asszertív, vagy féltékeny vagy bármi. próbálod megbeszélni elsimítani, személyiségben is építeni a másikat. Tudattalan is.

Es itt a hiba, mert ahelyett hogy simán kivágnám csak.

Es nem akarom ezeket a hibákat a jövőben.

tegnapelőtt 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!