Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok miért nem birom kidobni a pasikat? Hogyan lehet ezt megoldani?
Vannak olyan dolgok amikert siman lazán kidobok bárkit, nem is akarok toxic emberek mellett lenni, élni, pl aki zsarol fenyeget, vagy nem érzem magam vele jol, vagy lejárat a haverja elött, vagy beszól csúnyán beszél egy vitánál, uralkodik csicskáztat, vagy mellettem les más nöket ezzel engem mas csajok előtt leégetve nekik az egojukat növelve, vagy más ilyen "apró cseprő" kontextusok, amikor mindig kap vmi "késszúrást vagy hátbadöfést" az ember, egy egy pillanatban.
Amig nem vagyok szerelmes, simán lazán lépek tiltok törlök.
Kapcsolatban meg szerelmesen meg nem. Hanem szenvedek némán, nyelek, reménykedek a szép pillanatokban, meg akarom beszélni, kérek, elhessegetem, nem fókuszálok az ilyen pillanatokra hanem a szépre, az utolsókig is meg akarom oldani hogy jó kapcsolat legyen, ha külön is megyek hogy ne aludjunk ma együtt ne találkozzunk, akkor a másik hiányzik és úgy szenvedek mint a kutya, mindig kibékülök, elrendezem leküzdöm magamban a sérelmeimet.
Most olyan pasival foglalkozom akibe nem vagyok szerelmes, úgy annyira nem is tetszik, rendes, kedves aranyos (de gondolom csak ezért, mert nemigen kell a nőknek).
És tartok attól mi lesz ha olyan jön az életembe megint aki vonz tetszik, jó vele, összejárunk együttjárunk bemutat egybe forr az életünk, szerelmes leszek, aztán kezdi ezeket megint az is.
(Olyan valaszok nem èrdekelnek hogy nem biztos hogy egy másik fog e triggerelni, megbántani. Nem volt még olyan kapcsolatom soha amiben ne kellett volna nyelnen megalkudnom vagy el lehet ballagni. Nem álmodozni akarok most. Persze lehet azt is de most kihagynám.)
Hogyan lehetne szerelmesen is józan hidegvérűnek maradni és ónvŕdelemben magamat jobban szeretve mint a másikat?
"Most olyan pasival foglalkozom akibe nem vagyok szerelmes, úgy annyira nem is tetszik, rendes, kedves aranyos (de gondolom csak ezért, mert nemigen kell a nőknek)."
Mi bánatnak vagy valakivel akibe nem is vagy szerelmes nem is tetszik és nem is tiszteled?
#9!Na, látod, már ki is jött a jellemed. Ronda is vagy, meg féreg is. Így nehéz lesz nőt "szerezni"🤣
Én speciál pont nem vagyok dagadt, eszem meg van. De igen, egy előnytelenebb külsejű nőnek is tenni kéne azért, hogy pasihoz "jusson", ha nem lenne köztetek annyi amőba, akinek mindegy csak lyuk legyen rajta. De mivel van, ha a "dagadt" nő akarna pasit, mindegy milyet, csak legyen, akkor neki nem kene érte tennie, mert minden lépésére jut egy hozzád hasonló szarkupac.
Nem vagyok kapcsfüggő. Elég nehezen megyek bele kapcsolatokba. Nehezen is bízom meg. És szórom is kifele aki nem tetszik. Illetve nincs is aki tetszene..
De ha lesz..már előre okosabb szeretnék lenni hogy ködfelhős aggyal se legyek hülye.
"Most olyan pasival foglalkozom akibe nem vagyok szerelmes, úgy annyira nem is tetszik, rendes, kedves aranyos (de gondolom csak ezért, mert nemigen kell a nőknek)."
Hát ne haragudjon meg senki, de ilyesmit írni óriási gáz.
Egy férfi nem lehet anélkül kedves, rendes, hogy lenne hátsó szándéka, pl. nőt fogni, megtartani? Most akkor a nő aki szintén aranyos, normális és nincs párja ugyanúgy azért az mert pasit akar?
Az, hogy valaki cuki, vagy normális/rendes tulajdonságok és belülről fakadnak. Nem függ össze azzal, hogy mit akar elérni törvényszerűen.
Szerintem inkább rólad kéne beszélgetni hiszen te vagy az aki hátsó szándék miatt van vele együtt ami nem más, hogy a szerelem állapotában más férfi ne törölje fel veled a padlót mert olyan felmosórongy vagy.
Már most azon jár az agyad, hogy mi lesz ha még a pasiddal vagy kapcsolatban beleszeretsz másba és ki fog használni:
"És tartok attól mi lesz ha olyan jön az életembe megint aki vonz tetszik, jó vele, összejárunk együttjárunk bemutat egybe forr az életünk, szerelmes leszek, aztán kezdi ezeket megint az is."
Szóval megcsalnád a mostani párod szemrebbenés nélkül hiszen te eljárnál a másikkal szórakozni, szexelni a háta mögött.
De a pasidra beszélsz, hogy azért van veled mert másnak nem kellett.
Szó se róla van bőr a pofádon jócskán, igazi kihasználós nulla vagy és persze olyan társfüggő mint a pinty.
Remélem rájön milyen vagy és kidob, téged meg továbbra is használni fognak a "rosszfiúk".
Az, hogy foglalkozom egy pasival, nem azt jelenti nálam, hogy a párom.
Hanem ha találkozni akar velem találkozom, ha felhiv beszelgetni akar, felveszem beszélünk, ha van kedve programozni akkor programozom vele, szóval úgy elvagyunk csak. Nincs hamis reményekbe se ringatva, tudja hogy tartom a 3 lépést, stb.
Más pasinak pl nem kell ennyi minden, van akivel csak 2 hetente találkozom hébe hóba, vagy eljön velem sportolni csak mert jobb dolga nem volt éppen de nincs napi kontakt. Vagy ott van amikor nekem van szükségem.
Vagy mint kb kollegákkal is néha egy egy kávé beszélgetünk elvagyunk. De pl kollegális kapcsolatban csak egyetlen egy van akivel közelebbi a viszony, pl flörtölünk is. (De ugyanúgy bármikor hajba is kapunk úgy le is tudjuk oltani egymást mint a sz.r🤣 habár mindig ő az "erősebb", kommunikatívabb is, mindig én leszek az, aki eldugul ha van vmi🤣)
Na de visszatérve.
Valós jelenség sokszor az inceleknél vagy nem kapós pasiknál az, hogy bőven rendesebbek kedvesebbek vagy alapvetően azok a nőkkel. Ha ezeket egy varázspálcával egy chad vagy alfává lehetne változtatni na akkor néznèm meg valójában milyen emberek..
Tapasztaltam is már olyat ha kikupálódik vki hirtelen meg is változik.
De pl van is olyan mondás is hogy "csak adj hatalmat au emberek kezébe, megtudod milyenek"(ez akár lehet pénz is. Egyből megváltoznak nagyon sokan)
Amit én szeretnék az meg nem értem miért baj es miért nem kapok tanácsokat.
Hogyan ne legyek szerelmesen hülye.
Persze kérdező, te egyáltalán nem használod őt ki. 🤣🤣🤣
Holott azért ismerkedsz vele nehogy újra és újra más férfi lábtörlőként kezeljen pedig a valóságban te engeded meg nekik mivel semmi önbecsülésed nincs.
De mindenképpen "fontos" kiemelni, hogy akivel "ismerkedsz" az incel hiszen nem kell a nőknek, de azért neked kell. 😂😂😂
Jó mélyre süllyedtél ha te incellel talizgatsz azért, hogy a chadek ne használjanak ki ahogyan csak hagyod. 😭😭😭
1.miert ne állnék szóba pasikkal ugy mégis? Csak azokkal lehet aki tetszik is vagy majd szexelek is vagy párom lesz?
Ha van kedvük és nekem időm simán beszelhetek programozok elvagyok velük. Ugy hogy tisztában vannak velem.
2. Akivel most találkoztam igen szerintem incel és csak ezért rendes kedves, semmi másért. (Ezen kivul vannak akik nem kncelek es kedvesek nem ertem ezt is minek lett kiforgatva hogy szerintem az osszes kedves rendes incel lenne.)
3. Nem az én önbecsülésemmel van a baj. Aki beszól degradál vagy bármilyen köcsög, bunko, és "uralkodni" lenyomni akar, ott a másik ömbecsülésével van a baj nem az enyémmel..elvégre ö érzi nálam magát kevesebbnek.
Egy önmagával rendben levő ember nem érez arra kényszereket hogy másokat (pláne a saját választott párját)lenyomja maga alá.
Persze nem is működik nekem ilyenekkel sokáig nyilván.
"Hogyan lehetne szerelmesen is józan hidegvérűnek maradni és ónvŕdelemben magamat jobban szeretve mint a másikat?"
Ezt te kérdezted, arra utal, hogy egy darab önbecsülésed se van hiába teszed magad, hogy te lerázod őket.
"Akivel most találkoztam igen szerintem incel és csak ezért rendes kedves, semmi másért."
Mint írtam olyan mélyre süllyedtél, hogy "incellel" ismerkedsz, vagyis megintcsak arra mutat, hogy nincs önbecsülésed.
Amit én szeretnék az meg nem értem miért baj es miért nem kapok tanácsokat."
Én adtam neked tanácsot. Mielőtt még beleszeretnél a következő bűnözőbe, úgyis írsz róla 3regényt gyiken. Akkor mondjuk nem lehülyézni kéne a másik 100 embert gyiken, aki látja, hogy az ember toxikus, hanem megszakítani vele a kapcsolatot. De nem, mindenki hülye, te meg el vagy ájulva, mert énekel neked a kocsiban🤣 Menthetetlen vagy és meg is érdemled a sorsod.
" Ha van kedvük és nekem időm simán beszelhetek programozok elvagyok velük. Ugy hogy tisztában vannak velem."
Hát, nem. Normális nő nem csinál ilyeneket, nincs is ennyi ideje, mint amennyit te félidegen pasik társaságában töltesz. Nem programozgat olyanokkal, akikről tudja, hogy meg akarják dugni. Van önbecsülése, nincs szüksége ilyen őnámításra ahhoz, hogy tudja, értékes, jó nő. Programozásra ott vannak a barátai.VANNAK barátai jó természetű ember. Ha társaságra vágyik, nem szorul incelekre, akik csak egy reménybeli p.nát látnak benne. De ezt te sose fogod megérteni. Amit te csinálsz, az a tipikus társfüggő kapcarongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!