Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem küld el ha van neki más?
Én teljesen megértelek!
#4 vagyok. Én is ennyire szerelmes voltam.
És még talán vagyok is.
Nekem sokat segített, hogy lebukott, és megismertem az igazi arcát. Így már a sok közös emlék nem olyan rózsaszín a fejemben. Én csak ezt tudom javasolni, hogy járj utána te is. Miért nem küld el? Mert férfiakról beszélünk. Van neki egy nő, aki odáig van érte, következmények nélkül megússza vele a szexet, nem fogja elvágni a kapcsolatot, hülye lenne. De szinte biztos, hogy van mellette valaki más, akivel szintén nem vágja el a kapcsolatot. Még érted sem.
4-es Nagyon sajnálom ami történt veled,elég durva történet,erre a pasira nincsenek szavaim hogy mi is ő.
Jó az enyém sem sokkal külömb,de mi sosem beszéltünk komoly kapcsolatról,ő nem ígért semmit ès én nem is vártam el tőle semmit,illetve ezt az egyet hogy ha lesz más akivel jobban érzi magát akkor szóljon.Az a baj nem tudom hogyan járhatnék utána...tudom hogy van kamu face,valószínüleg mint ahogy tegnap kiderült több is,de amit én biztosan tudok azon eddig nem volt egy ismerőse sem és most pár hete látom hogy van egyetlen egy neki,és azt is látom,hogy rengeteget messengerezik,bár nem tudom ez is mennuire megbízható amit a messenger mutat,de régen nem volt fent ennyit.Mondjuk gyanúm van hogy ki lehet az aki esetleg képben lehet,rá is kérdeztem tőle de természetesen tagadja.Ott meg az volt gyanús hogy viberen sokszor vannak egyszerre vagy viszonylag kis időközönként fent. Nemrég pl történt egy olyan hogy megbeszéltük talizunk, előtte én lecsekkoltam ezt a csajt mikor volt fent viberen,délután valamikor azóta semmi,utána taliztam a barátommal és persze akkor is előhoztam neki a nőt és megmutatogattam neki amiket összeszedtem hogy szerinte van e ennyi véletlen az életben hogy ők ilyen sokszor együtt vannak fent viberen,természetesen erre is azt mondta ez hülyeség és ne idegesítsem magam ilyeneken,de mikor hazaértem a taliról és írtam neki hogy otthon vagyok abban a pillanatban ahogy ő elérhetővé vált rá egy percre már a nő is fent volt,előtte egésznap semmi,és azóta mily érdekes nincsenek fent annyit együtt.Arra gondoltam hogy talán írta neki,hogy inkább ne ott beszéljenek,de azt viszont ha messengeren beszélnek tovább már nem tudom kideríteni,mert egyik sem ismerősöm.A csajt egyáltalán nem is ismerem,ő meg tagadja a messengert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!