Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem küld el ha van neki más?
És te miért nem küldöd ezt az alakot a búsbüdöspcsába? :O
De a válasz a kérdésedre, hogy A, valószínűleg mindkettőtöket hülyít, B, a másik még nem 100% és addig te is jó vagy talonban. :(
Hu kérdező, déja vu-m van, ugyanezt éltem meg és ugyanitt kérdezgettem ezeket a kérdéseket, sosem értettem mi állhat a háttérben.
Nem kellett fél év, lebukott, hogy van kapcsolata, ami annyira előrehaladott volt, hogy amíg kavart velem össze is házasodtak. Csak azt mondta nincs Facebook-ja, francokat nem volt, csak én voltam letiltva. Mégis kiszivárgott egy kép a haverjával az esküvőről, azt kamuzta az csak egy ballagás volt.
Járj utána minél előbb! Nekem is gáz volt, hogy nyomozok, úgy éreztem nem méltó hozzám hogy kövessem vagy bármi egyéb. Szerintem mai napig hazudgálna nekem és k.rogatna, ha nem csinálok kamu facebookot és nem keresek rá, valamint nem követem munka után a kocsiját. Nagyon rossz, tudom, én se hevertem még ki mai napig, ő meg boldogan él a feleségével ha jól tudom már gyerek is lesz. Cselekedj és ne húzd tovább a saját drága idődet!
8 év nagyon sok idő... :(
Mennyi időt és energiát szeretnél még erre a férfiemberre pazarolni?
6
Hát... Ezt neked kell érezni és tudatosítani, hogy:
Tart-e bárhová is ez a kapcsolódás?
Mennyi időt vagyok hajlandó kidobni még az ablakon?
Szerintem ha egyedül nem megy, akkor jó lenne egy szakember segítsége! Pszichológus, családállítás, kineziológus, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!