Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon miért nem küld el ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem küld el ha van neki más?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben 8éve,az egész csak a szexről szólt de én szerelmes lettem belé,és bár én sosem kértem tőle de ő is mondogatta hogy érez irántam de én nem hittem neki mert hát a tettei sajnos nem ezt bizonyították,sajnos sokat kellett már benne csalódnom és most is ott tartunk,hogy én azt érzem más nő is van az életében rajtam kívül,nem élünk együtt de látom hogy éjszakákat messengerezget valakivel,holott azt is tagadja hogy neki lenne messengere,de én tudom hogy van neki.Ez igazából nem is lenne baj,hiszem nem vagyunk egy pár,csak hát az zavar nagyon,hogy nem mondja meg hanem inkább úgy érzem becsap,pedig csak annyit kéne mondania hagyjuk az egészet van másik,én megérteném és valahogy túl tenném rajta magam.Vajon miért nem mondja meg ha már nem kellek neki,még ígysem hogy nincs semmi "veszteni valója" mert se kutyánk se macskánk?
tegnapelőtt 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem küldöd ezt az alakot a búsbüdöspcsába? :O

De a válasz a kérdésedre, hogy A, valószínűleg mindkettőtöket hülyít, B, a másik még nem 100% és addig te is jó vagy talonban. :(

tegnapelőtt 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert neki megfelel, hogy két, vagy több nőt párhuzamosan ápolgat. Ugyan miért tenne ki téged amikor nem akar?
tegnapelőtt 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert ingyen vagy neki...
tegnapelőtt 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Hu kérdező, déja vu-m van, ugyanezt éltem meg és ugyanitt kérdezgettem ezeket a kérdéseket, sosem értettem mi állhat a háttérben.

Nem kellett fél év, lebukott, hogy van kapcsolata, ami annyira előrehaladott volt, hogy amíg kavart velem össze is házasodtak. Csak azt mondta nincs Facebook-ja, francokat nem volt, csak én voltam letiltva. Mégis kiszivárgott egy kép a haverjával az esküvőről, azt kamuzta az csak egy ballagás volt.

Járj utána minél előbb! Nekem is gáz volt, hogy nyomozok, úgy éreztem nem méltó hozzám hogy kövessem vagy bármi egyéb. Szerintem mai napig hazudgálna nekem és k.rogatna, ha nem csinálok kamu facebookot és nem keresek rá, valamint nem követem munka után a kocsiját. Nagyon rossz, tudom, én se hevertem még ki mai napig, ő meg boldogan él a feleségével ha jól tudom már gyerek is lesz. Cselekedj és ne húzd tovább a saját drága idődet!

tegnapelőtt 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:

8 év nagyon sok idő... :(

Mennyi időt és energiát szeretnél még erre a férfiemberre pazarolni?

tegnapelőtt 16:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem úgy tűnik mintha annyira jó lennék neki még tartalékba sem..1,5 havonta egyszer ha találkoztunk már egy ideje.Az a baj én ígyis szeretem nem tehetek róla,tudom én vagyok a hülye,de én nem bírom elküldeni,pedig már párszor eszembe jutott de egyszerűen képtelen vagyok rá.Egyszer szakítottunk egy fél évre,de annyira nem tudtam rajta túl tenni magam,hogy ok nélkül mindenhol sírtam és elfelejtettem dolgokat megcsinálni a melóban. Volt olyan hogy nem volt semmi bajom majd egyszer csak azt éreztem hogy elkap a zokogás és megkellett kapaszkodnom mert össze akartam esni.Rettenetes volt.
tegnapelőtt 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj tovább miatta! 🤷
tegnapelőtt 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Beteg vagy
tegnapelőtt 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:

6

Hát... Ezt neked kell érezni és tudatosítani, hogy:

Tart-e bárhová is ez a kapcsolódás?

Mennyi időt vagyok hajlandó kidobni még az ablakon?

Szerintem ha egyedül nem megy, akkor jó lenne egy szakember segítsége! Pszichológus, családállítás, kineziológus, bármi.

tegnapelőtt 18:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
tegnapelőtt 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!