Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a "felháborodásom"?
Figyelt kérdés
Március 21.kén szakítottunk a párommal. Mi együtt is éltünk,több mint egy évig. Akkoriban hiába szenvedtem,nem tudtam volna neki megbocsájtani,mert haragudtam rá,amiért szó nélkül elhagyott! Elszökött,amíg aludtam..meg is ismerkedtem rá 3 hónapra egy fiúval,akivel már nem tartom a kapcsolatot,de nem ez a lényeg. Ő viszont mióta külön vagyunk,szinte mindennap mással van. Egyszerre több csajt is szédít. Én nem vagyok féltékeny,nyugodtan legyen azzal akivel akar. De az a bajom,hogy ő kémkedik utánam,idegen férfiaknak küld üzenetet,hogy jóba vagy a volt csajommal te kis.. és én is mindenféle aljas K..... Vagyok. Pedig az az egy férfin kívül nekem senkim nem volt,és azóta sincs. Meg ez és az egye le a testem. Még egyszer bevallottan neki a nyáron,hogy volt egy barátom,és azt mondta én ezek után nem kellek neki. Nem tudna velem lenni,hogy tudja más hozzám ért. Jaaa de az nem baj hogy neki nem is egy van. Azt én nyeljem le.dec. 31. 15:41
1/8 anonim válasza:
Ez a felnött párkapcsolatok kategória. Tedd át a tinik közé, mert ez kb. óvodás szint.
2/8 anonim válasza:
Jelentsd fel becsületsértés miatt, menj a rendőrségre az üzenetekkel és a zaklatás miatt is talán többé nem fog avatkozni az életedbe.
3/8 anonim válasza:
9 hónapja külön vagytok, mi az nyeld le azt hogy neki több csaja is van? Itt nem az a kérdés, hogy jogos-e a felháborodásod, hanem az hogy egyáltalán miért háborodsz fel? Miért foglalkozol vele mikor lassan 1 éve, hogy szakítottatok és semmi közötök nincs egymáshoz?
4/8 A kérdező kommentje:
Meg ismétlem nem érdekel kivel van,de ő most engem zaklat,meg másokat hogy közünk van egymáshoz. Holott neki van 1000
dec. 31. 15:50
5/8 anonim válasza:
Ha rossz híredet kelti jelentsd fel. Fenyegesd meg hogy feljelented. Na akkor nézd meg mit mond.
6/8 anonim válasza:
Kifogtál egy pszichopata idiótát! Tanulj az esetből, hogy mik azok az apró jelek amik alapján legközelebb menekülj.
Sz.rál rá, közöld vele nem vagyok rád kíváncsi és tiltsd le mindenhonnan. Ha van bizonyítékod a rossz hír terjesztésére akkor közöld vele feljelented becsületsértésért ha folytatja.
7/8 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy "holott" neki mi van??? Tökre irreleváns!
Te foglalkozz már a téged érintő oldallal! Senki ne zaklassa a másikat, és ne írogasson róla lejárató dumát! Ez a lényeg, az tökmindegy hogy ő a magánéletében mit csinál! Mert ha nem lenne "holott", akkor normális lenne, amit csinál?! Mondd meg neki, hogy fejezze be, és tiltsd le mindenhonnan és ne beszélj vele.
Elhagyott, kész vége. Oldja meg magában az agyi gondjait!
8/8 anonim válasza:
Akkor nem romabiznisz? Mondjátok, hogy nem, ne csak töröljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!