Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő normális?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm szerint akiknek alapvetően évek óta normális párkapcsolata van, azt mondják hogy egy szakítás után igenis soksok hónap /év kell egy normális embernek, hogy rendesen meggyászolja a szakítást, és tiszta lappal kezdjen mással. Viszont rengeteg olyat hallok/olvasok hogy teljesen okés ha valaki szakítás után már hetekkel kesobb más kapcsolatban van. Szerintem ez nagyon nem normális. Ha valakit szeretsz de nem működik es szétmentek, azt szerintem egy normális ember hónapokig gyászolja. Nektek mi erről a véleményetek?dec. 31. 13:34
11/16 anonim válasza:
Ha 1-2 év alatt sem heveri ki, az már inkább beteges és lehet érdemes szakember segítségét kérni. Én kb 6 hónap után voltam nyitott rá, hogy másokkal ismerkedjek. Előtte sem gyászoltam, nagyon nem volt mit már, eleve lapos volt a kapcsolat de ennek tetejében egy olyan fsz indokot talált az exem, ami még könnyebbé tette, hogy ne szomorkodjak miatta. Csak élveztem az egyedüllét előnyeit, illetve kicsit meg is voltam sértve, nem biztos, hogy olyan lelkesen tudtam volna egy másik férfit megismerni.
12/16 anonim válasza:
7
Hát emiatt kell jól felmérni a másik helyzetét, állapotát. Az is felelős, aki belemegy egy frissen szakítottal új párkapcsolatba.
Olyan 1-2 évig nem nyúlunk házasságból, hosszú párkapcsolatból kilépett férfihoz, mert általában szívás a vége.
13/16 anonim válasza:
Nálam a leghosszabb idő olyan 3 év volt, mire feldolgoztam a szakítást. De ott nagyon szerelmesen hagyott ott valaki.
14/16 A kérdező kommentje:
egyetértek veletek. amugy nekem is 6 honap a minimum, utana tudok nyitni
dec. 31. 14:09
15/16 anonim válasza:
Ha beteg a fejed akár évtizedekig is tarthat.
16/16 anonim válasza:
Idióta társaságban élsz.
Amikor már úgy érzed.
Ja meg persze az is idő míg az ember megismer mást... Na ez hónapokba telhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!