Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Hogy miután a barátnőtök úgy szakít veletek, hogy még azután is leírja hogy amúgy szeret, 1-2 hónapra rá már mással van, egy (tőlem 10, tőle 14 évvel) idősebb palival... Nem igazán bírom feldolgozni a dolgot, ráadásul a srác totál az ellentéte annak, amiket nekem anno mondott hogy mi az esete. Arról már nem is beszélve, hogy mindig lenézte a nagy korkülönbséget. 20 éves a lány. Ha valóban szeretett, hogyan volt képes ilyen hamar továbblépni?
dec. 28. 14:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Idovel. Am meg keress mast es akk gyorsabban tulleszel rajta.
dec. 28. 14:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem az nem megoldás. Én szeretem meggyászolni és rendesen meggyógyulni lelkileg a szakításból.
dec. 28. 14:33
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
A hentesnél.
dec. 28. 14:34
 4/17 anonim ***** válasza:
47%

Gyerek még!

Nem ismeri a szavak jelentését, ne várd egy tinitől, hogy értse a komoly szavak jelentését, mint pl: szeretet, lojalitás, becsület, morál, kitartás, barátság stb.

Te meg naiv voltál, hogy egy éretlen tininek elhitted a szavát!

A saját naivitásod kellene elfogadnod, mert ha azt megérted, akkor abból tudsz tanulni...

dec. 28. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Egzisztenciad milyen?
dec. 28. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Akkor egy 32-33 éves csávó mégis mit szeretne tőle?...
dec. 28. 14:36
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 ha arra gondolsz, valószínűleg jóval gazdagabb a jelenlegi srác mint én vagyok/voltam.
dec. 28. 14:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
dec. 28. 14:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Az a baj h te nem gyaszolsz hanem nem engedted el. Pedig azt kene, es ennek elso lepese h leszarod az h mi van vele, ki az uj csavoja, miert van vele stb.

Csomo mas csaj van akit elszalasztasz amig az exedre csorgatod a nyalad aki mar kidobott.

dec. 28. 14:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos sok apró veszekedés szült egy nagyobb veszekedést. Sosem tudtam vele nyugodtan leülni beszélgetni, de sajnos akkor is nagyon szerettem, gondoskodó volt, törődött velem, nagyon szeretett, így éreztem.
dec. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!