Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi visszajön, akkor vajon ő miért nem?
Az a férfi jön vissza, aki nem tudott új puncit szerezni.
Neki melletted is volt több.
Vagy esetleg "nem bánta meg", hogy megcsalt, mert jobbat látott és talált nálad... így pedig minek menjen vissza a múltba, főleg, ha az rosszabb is...
Kicsit általánosítasz, kicsit egofényezést érzek ebben... Nagyon jól esne az egodnak, ha újra látnád és könyörögne...
Azért pörög rajta, mert sérti az egóját, hogy valakinek nem ő volt a világ közepe.Nem is volt, ezért is volt a sok lyuk mellette.
Ideje tovább lépni és felfogni, hogy vége.
Minden férfi visszajön? :O Jó tudni :D
Hozzám egyik sem akart visszajönni. Egy volt, akivel én szakítottam, ezért ő az első hónapban még próbálkozott, de utána többet nem, pedig én egy év múlva ráírtam, hogy mizu, de olvasatlanul hagyta. A többiek engem dobtak és szó szerint előbb halnának meg, minthogy vissza akarjanak jönni. Az egyik írt rám, évekkel később, hogy bocsánatot kérjen, amiért anno szemét volt velem, de ő sem próbálkozott be, hogy jöjjünk össze, vagy bármi. Még szexelni sem akart egyik sem soha újból. Szerintem nem ez az általános, hogy visszamennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!