Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minden férfi visszajön, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi visszajön, akkor vajon ő miért nem?

Figyelt kérdés
Évekig voltam kapcsolatban mikor kiderült hogy több nővel megcsal. Én szakítottam vele és tudom, hogy megviselte mert a szüleim is mondták hogy kisírt szemekkel ért oda hozzájuk összeszedni a cuccait. Már majdnem egy év eltelt azóta, én letöröltem őt szinte mindenhol, de számomra érdekes, hogy azóta sem keresett fel. Szerintem a lányok tudják, hogy a pasik így vagy úgy de mindig megpróbálnak visszakopogtatni, ő viszont nem. Ennyire megsérthettem az egóját vagy ennyire nem szeretett soha?

tegnap 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talált jobbat/sose szeretett/elfogadta, hogy vége és nem akarja megalázni magát, vagy ezek valamely permutàciója. Ő tudja, de minek kéne neked egy ilyen ember?
tegnap 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy nekem is vannak ilyen tapasztalataim, hogy azért még bepróbálkozik az illető szakítás után, de nem minden férfi ilyen és ehhez nincs köze a szeretethez. Az lenne a normális, hogy elgondolkodsz, miért is lett vége a kapcsolatnak és nem mindegy mi van de próbálsz visszakapálózni. Nem értem, miért kell ebből arra gondolni, hogy SOHA nem szeretett valaki, nyilván az elején szerethetett, de már eleve a megcsalás azt feltételezi, hogy volt egy pont, ahol ez elmúlt és inkább megszokás, kényelem volt a kapcsolat. Mondjuk ha a kapcsolat elejétől folyamatosan megcsalt, akkor ja, lehet eleve nem szeretett.
tegnap 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a férfi jön vissza, aki nem tudott új puncit szerezni.

Neki melletted is volt több.

tegnap 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy esetleg "nem bánta meg", hogy megcsalt, mert jobbat látott és talált nálad... így pedig minek menjen vissza a múltba, főleg, ha az rosszabb is...

Kicsit általánosítasz, kicsit egofényezést érzek ebben... Nagyon jól esne az egodnak, ha újra látnád és könyörögne...

tegnap 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de elég gáz hogy még mindig ezen feszengsz.
tegnap 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalna engem valaki, rohadtul nem érdekelne se sírás, se könyörgés, se ígérgetés! Aki engem megcsal, annak nincs visszaút! Nem is értem, mért pörögsz ezen?
tegnap 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért pörög rajta, mert sérti az egóját, hogy valakinek nem ő volt a világ közepe.Nem is volt, ezért is volt a sok lyuk mellette.

Ideje tovább lépni és felfogni, hogy vége.

tegnap 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden férfi visszajön? :O Jó tudni :D

Hozzám egyik sem akart visszajönni. Egy volt, akivel én szakítottam, ezért ő az első hónapban még próbálkozott, de utána többet nem, pedig én egy év múlva ráírtam, hogy mizu, de olvasatlanul hagyta. A többiek engem dobtak és szó szerint előbb halnának meg, minthogy vissza akarjanak jönni. Az egyik írt rám, évekkel később, hogy bocsánatot kérjen, amiért anno szemét volt velem, de ő sem próbálkozott be, hogy jöjjünk össze, vagy bármi. Még szexelni sem akart egyik sem soha újból. Szerintem nem ez az általános, hogy visszamennek.

tegnap 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!