Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudom hogy jó döntést hoztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy jó döntést hoztam, mégis fáj, mikor leszek túl ezen?

Figyelt kérdés
Úgy voltam kénytelen szakítani, hogy még szerettem a másikat, de folyamatosan szabotálta a kapcsolatot, semmit nem lehetett megbeszélni vele, gyakran figyelmen kívül hagyott, és tudott öncélú is lenni. Ezeket a tulajdonságokat már nem bírtam tovább tolerálni, és azt sem, hogy egyoldalúan mindenért engem hibáztatott. Teljesen eltűntem az életéből, mert érzelmileg zsarolt. Több hónapja semmit nem tud rólam. Tudom hogy önmagamra nézve jó döntést hoztam, de most karácsony előtt elgyengültem, és megfordult a fejemben hogy felveszem vele a kapcsolatot, aztán rámjött a sírás, mert az eszem tudja, hogy nem szabad megtennem. Nem is tettem, de nagyon-nagyon fáj. Mikor fog elmúlni? Segitsetek, akik voltak hasonló helyzetben, ti hogyan győztétek le azt, ha elgyengültetek, és eszetekbe jutott hogy újra felveszitek vele a kapcsolatot?
dec. 23. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd meg. Lehet két év is, nem kell semmit siettetni... az érzelmek dolgoznak, inkább fogadd el őket, hogy most ez van, és ez teljesen természetes és akkor hamarabb fogsz stabilizálódni.

Inkább azt mondom el, hogy nekem voltak 1-2 éves huzavonáim is férfiakkal. Sose lett jobb, sose lett az, hogy na hirtelen megszerettek, na most már hercegnőknek járó figyelmet kaptam tőlük. Nem lesz ilyen, ezért is nem vagyunk/voltunk már együtt. Idő kellett, hónapok, évek, ez az igazság. Csak azzal tudsz segíteni, ha a realitásokat teszed magad elé, és kivárod a gyógyulási időszakot, ami mégegyszer: teljesen természetes.

dec. 23. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, az idő oldotta meg. Teltek a hónapok, nagyon sokat gyötrődtem. Aztán elkezdtem társasági programokra járni, és terelni a figyelmemet utazással, hobbival. Tudom, hogy szokványosan hangzik, de végül így kikeveredtem az egészből.

Új ismerkedések is voltak, de eleinte sorstársakkal is sokat beszéltem. Ki lehet jönni ebből. Én sem hittem benne, de sikerült.

dec. 23. 16:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyes köszönöm! A kezem már rajta volt a tiltás feloldása opción, de egy belső hang határozottan azt mondta: NEM!

Aztán villámgyorsan eszembe jutottak a dolgok, amiket megtett ellenem, a kapcsolatunk ellen. Szabotálta a kapcsolat fejlődését, és ez egy idő után frusztráló volt. Egyet előre, 5-öt hátra ezt játszotta, meg mindenért engem okolt, és sok dolog még. Valahol az van bennem, hogy helyre kellene hozni, de aztán eszembr jut hogy hogyan, ha szabotált mindent.

dec. 23. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es sajnos ő birtokló, leuraló természet volt. Az eszem tudja hogy jó döntést hoztam, és lényegében elmenekültem előle, mert annyira lenyomott, kontrollált. Nagyon-nagyon nehezen tudtam felfogni azt is, hogy mit művel, mert annyira ravaszul manipulált. Erőt kellett vennem magamon, hogy egy illúzióba vitt bele. Senkinek nem kívánom ezt! A barátaim támogatnak, szeretnek, és megértőek, de azt is nehéz volt összeraknom hogy illúzió volt amit magáról mutatott, és egy illúzióba szerettem bele, és az hiányzik. Olyankor meg előveszem a realitást, és az mg szörnyű. Ez egy rám nézve bántalmazó kapcsolat volt.
dec. 23. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A negatív dolgokat kell magadban tudatosítani, vagyis hogy miért lett vége a kapcsolatnak, hogy viselkedett veled.

Mert te egy illúziót kergetsz ha csak a szép emlékekbe kapaszkodsz. A valóság az amiért szakítottatok.

Én úgy lábaltam ki belőle, hogy az illető azon tulajdonságaira gondoltam amiket velem tett, vagyis nem tett, mert amikor neki kellett volna nekem segíteni akkor ő elfordult tőlem (nem pénzt kértem, szintlépésről lett volna szó). Persze mert akkor már magasabb szintre lépett a munkájában, "jól ment a szekér", elfordult attól akire már nem volt szüksége, mert nagyobb lett a "választék". Egészen addig jó voltam amíg segítettem a karrierjében, lelkiekben stb.

Szóval ilyenkor mutatkozik meg az adott ember valódi személyisége, és ezt kellene neked is szem előtt tartani. Így sem fog gyorsan menni, nekem is majdnem 2 évembe került.

dec. 23. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sírtam magamat sajnálva. Sokat. Nagyon sokat, aztán bele vettem magam az életbe.

Menni fog neked is. Ne légy türlemetlen!

dec. 23. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan tudom, hogy miről beszélsz. Sajnos úgy tud rád hatni ez a fajta személyiség, mintha szó szerint drogos lennél, tehát legyél magaddal nagyon következetes és nagyon-nagyon türelmes. Ha van kivel megbeszélned ezeket a dolgokat és bízol benne, hogy jó tanácsot is tud adni neked, kérd meg, hogy beszéljétek át a problémát, amikor éppen érzed, hogy elgyengülsz. Nekem nem volt senkim, akivel meg tudtam volna beszélni ezt a hülye függést, pedig jó lett volna. Hamarabb észhez tértem volna. Egyébként szerintem úgy van ez, mint a cukor, stb. függés esetében is, hogy az első 2 hét baromi nehéz lesz, de ha túllendültél rajta, egyre könnyebb. Pár hetente még elő fog jönni az érzés, aztán már csak pár havonta, egyre gyengébben, míg végül teljesen semleges nem leszel az illetővel. Hidd el, el fog múlni. Csodálkozni fogsz, hogy hogy tudtál vele lenni. Ha kell, mantrázd magadban a sok f.szságot, amit veled tett. Ez egy jó technika.
dec. 23. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig voltatok együtt?
dec. 23. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:

8-as sajnos túl sokáig. Annyira apránként manipulált, és "elfogadható" hazugságokat illetve féligazságokat mondott, plusz a jóérzésemre és a szeretemre, apellált, hogy sajnos időbe telt, mire már biztosan ki mertem jelenteni azt amit éreztem: ez egy bántalmazó kapvsolat.

A válszokat mindenkinek köszönöm, hasznosak. Igen, úgy próbálom meg tartani magam a no contacthoz, hogy a negatív dolgokra gondolok, mert lényegében az volt a valóság.

dec. 23. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon sajnálom a dolgo, az idő segít. :( legalább ki tudtál lépni, légy ezért nagyon büszke magadra!

1-es válaszoló, ugyanebben a huzavonában vagyok, csórikámmal nem lehet "önszántából" egyről a kettőre lépni, amit a kapcsolat fejlődött az az én unszolásomra volt csak. Hihetetlen hogy képesek pasik szerelem nélkül benne lenni évekig a fix szexpartner vagy "hát nekem eszem ágában sincs elköteleződni, pláne nem VELED csaje" szerepben ilyen irtó szemét módon húzva a másik idejét.

Szerintem ha 17 hónap után semmi konkrét terve velem, akkor nem is lesz, felesleges reménykedni.

Én eddig semmit sem beszéltem meg vele, igazából önmagában ennyi az indok, hogy vessünk véget ennek, ha én nem erre vágyom, ő meg többet/mást nem akar.

dec. 25. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!