Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó döntést hoztam?
Barátnőm elhagyott 5 hónapja, nem tudom magam túltenni,(neki már van párja) mindennap vele kelek vele fekszek fejben. Ezért eldöntöttem, hogy kimegyek külföldre min fél évet. Mindent leszerveztem, nincs visszaút. Fejlődni szeretnék, új kultúrát megismerni, nyelvet tanulni.
Jót tehet szerintetek nekem ez?
23/F
3. Én ezt full biztatásnak szántam.
Nem értem mi a bajod vele?
Az ember elmehet a világ végere, minden lelki gondját magával viszi.
Arra jó lesz, hogy új környezet, új impulzusok, de új problémák is.
Mist nagyon sokan jönnek haza, mert hiába több a fizetés, de a lakhatás, rezsi, adó, megélhetés is több.
#6 Az adó nálunk a legmagasabb az egész unióban, a lakhatás az árakhoz képest Budapesten magasabb mint sok európai nagyvárosban. A rezsi az eddig bárhol éltem, mindenhol alacsonyabb volt min itt, a kaja, öltözködés meg kb ugyanannyi mint itt. A fizu viszont minimum a négyszerese.
Kérdező, menj el. Ez jót fog tenni. Az igaz, hogy a problémát magunkkal visszük, de egy új környezet segít jobban feldolgozni. Hajrá! Én is így mentem ki anno és jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!