Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan látjátok, ezt a vergődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan látjátok, ezt a vergődését?

Figyelt kérdés

Csalt egy nővel és nem akárhogy röhögtek a hátam mögött hogy milyen hulye vagyok es szánalmas.

Igazuk is volt. Meg féltékeny alaptalanul, szerintük.

Most 1 évvel a szakítás (miutan a másik nővel élt ) után zokogva keresgél és posztolja az instán hogy mennyire hianyzom neki.

Az emberek azt se tudják köpjenek nyeljenek, mert mindenkinek szidott hogy én bolond vagyok.

En nem beszélek vele es nem is szándékszom. A vonat elment.

De szerintetek ez a viselkedés nála mire megy ki, már nem tudom mire venni a dolgait mert minden nála egy csapda. Unalmamban kiváncsi vagyok.

tegnap 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Beteg a fejére,ennyi...
tegnap 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyni kell a régit. Keress újat, ha már ráérsz. Én is egyedül vagyok, de nem unatkozom.
ma 01:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet megint csak hülyére akar venni.
ma 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!