Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hol a híres női empátia?
Először is... az exem a lehető legkegyetlenebb módon szakított velem. Előjel nélkül egyik napról a másikra lett vége a kapcsolatunknak mert megingathatatlanul hozzám vágott minden féle vádat. Nem érdekelték a közelgő ünnepek, de még az se hatotta meg hogy édesapám súlyos állapotban kórházba került... Könyörögtem a törődésért és picike lelki segítségért a földön fekve fulladva, zokogva és teljesen érzéketlenül megfosztott ettől. Pedig azt mondta még pár hónappal előtte hogy teljes szívéből szeret és örökre együtt leszünk. Közben minden nemű érzelmi kötelékre képtelen!!!
A mélypontomon próbáltam segítséget kérni az interneten és minden nő kivétel nélkül oltott le és rúgott belém. Öngyilkossági kísérlettel kerültem kórházba akkor a női orvos is látványosan fintorgott és nem akart rajtam segíteni.
Miért terjedt el hogy a nők a több empátiával és lélekkel rendelkező lények amikor a valóság mindent igazol csak ezt nem?
Jézusom, a leírásodból is látszik, hogy mentálisan beteg vagy. Mártírkodsz, hisztizel, " Könyörögtem a törődésért és picike lelki segítségért a földön fekve fulladva" Nem kell könyörögni semmilyen exnek a törődésért, szakított. De te ezt nem látod be, mert nem vagy egészséges mentálisan, a másik pedig, hogyha szerinted az exed egy pszichopata, akkor ezzel kellene foglalkoznod, hogy ne ilyen emberekkel kezdj.
Én nem tudok az ilyen földön fekve fulladva mártír dumákkal mit kezeni, ezért nem kapsz empátiát, mert az írásod nem hiteles, nem valódi szenvedésre utal, hanem kirakatra és hogy azt lesed, milyen reakciókat kapsz rá. Ja és még a szenvedésed közepette is az neked a lényeg, hogy 'a híres női empátiára' hivatkozva szapuld a nőket... totál nem az érdekel, hogy meggyógyulj.
Egészséges embereket nem versz ezzel át. Sorry.
Tehát a párod szakított veled, te öngyilkosságot kíséreltél meg, kórházba kerültél, azóta jobban vagy, és első dolgod a Gyakorin vitatkozni.
Mindjárt elhiszem, csak előbb kisegítem a nigériai trónörököst egy kis pénzzel.
A párkapcsolatok alapja nem az empátia.
Ha tönkremegy egy kapcsolat, megkopik a szeretet, elfogy a tisztelet, meginog a bizalom vagy akár valami nagyon konkrét probléma jön közbe, akkor a csúszás-mászás mit sem ér.
Nem lehet sajnálatból együtt lenni valakivel. Szerintem te sem szeretnéd, hogy valaki pusztán azért játszaná el a barátnő szerepet, mert szánakozik rajtad.
Ha komoly a kérdésed, és nem csak a napi incel kamuzásról van szó, akkor próbáld meg magad összeszedni, mielőtt kapcsolatot kezdesz.
Nem csúszunk-mászunk SENKI előtt.
Egyrészt azért nem, mert tiszteljük magunkat, másrészt azért, mert ez csak undort és ellenszenvet szül a másikban. (Egyébként nemre való tekintet nélkül.)
6
Ez az az ember, aki rászállt valami random hosszú nevű Gyakori felhasználóra és állandóan beteg dolgokat terjesztett róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!