Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után bevalljam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után bevalljam az exemnek,hogy több mint 6 hónapon keresztül csaltam őt?

Figyelt kérdés

Múlt hét elején szakított velem 4 év után az exem,tegnap vitte el tőlem az utolsó holmijait.

Azt mondta már mások az érzései felém és nem látja azt,hogy lenne közös jövőnk együtt.

Igazából én is teljesen egyetértek vele, ugyanígy érzek annyi, hogy én bő fél éve rendszeresen csaltam őt.

Most,hogy szakítottunk,nincs nálam holmija se,semmi közöm hozzá, akár őszinte is lehetek vele.

dec. 16. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd is őket be egymásnak, szerinted hogy reagálnának?:P
dec. 16. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem serti az egodat, hogy dobott teged :) mondjuk nem ertem, minek gondolsz meg ra, most mar semmi ertelme beszelgetned vele. Hagyjatok beken egymast, legyel boldog azzal, akivel megcsaltad.
dec. 16. 13:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért mondanád el amikor kapcsolatban kellett volna. Megmondta, hogy elhidegült tőled. Szerinted érdekelni fogja, hogy megcsaltad?
dec. 16. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
14%

"Kicsinyességből még belerúgnál egyet, ha már a tudta nélkül megaláztad? Látom hajtasz az év férge díjra. :D"

A kapcsolatok minimum 90%-a ilyen. Az hogy te hülye vagy és nem veszed észre hogy csalnak amíg itt férgezel másokat az a te bajod. Mellesleg kétlem hogy kellenél bárkinek is, de talán ha mégis...

dec. 16. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Meghozott egy elég fontos döntést, szakított veled.

Tehát túlzottan már nem érdekled.

De mondd csak el neki, hogy csaltad őt így legalább megerősíted a döntésében.

dec. 16. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak azt mutatnád ki, hogy mennyire sérti az egódat. Nem hinném, hogy annyira érdekelné, hiszen pont azért szakított veled, mert nem érdekled. Csak egy plusz pont lenne arra, hogy milyen jó is, hogy kidobott.
dec. 16. 14:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Xar érzés hogy ő dobott ki téged és nem fordítva? 🤣🤡
dec. 16. 14:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Magadat égeted azzal, hogy mekkora gerinctelen gyökér voltál. Csak őt igazolod.
dec. 16. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem mocskolnám be a nevem vagy "emlékem" ezzel
dec. 16. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor nem jó dolog az őszinteség?"

Az őszinteség ott kezdődött volna, hogy megmondod a másik nőnek, hogy van barátnőd és nem fekszel le vele. Ha meg tudott róla és így is belement akkor egy rohadt kur.va!...

Az első eset után szólsz neki, hogy egy gerinctelen féreg vagy és engeded neki, hogy eldöntse veled akar e még maradni vagy sem.

"Fiatal egyetemista,feszes formás mindenhol"

Gondolom azért van veled, mert te is ilyen vagy, jah nem...🤑🤑🏧💵💰💳

dec. 16. 17:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!