Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után bevalljam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után bevalljam az exemnek,hogy több mint 6 hónapon keresztül csaltam őt?

Figyelt kérdés

Múlt hét elején szakított velem 4 év után az exem,tegnap vitte el tőlem az utolsó holmijait.

Azt mondta már mások az érzései felém és nem látja azt,hogy lenne közös jövőnk együtt.

Igazából én is teljesen egyetértek vele, ugyanígy érzek annyi, hogy én bő fél éve rendszeresen csaltam őt.

Most,hogy szakítottunk,nincs nálam holmija se,semmi közöm hozzá, akár őszinte is lehetek vele.

dec. 16. 12:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Legyél őszinte. Legalább bonthat pezsgőt, hogy elhagyott egy gerinctelen férget.
dec. 16. 12:58
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Te a pasi vagy a csaj vagy?
dec. 16. 12:59
 3/22 A kérdező kommentje:
A pasi
dec. 16. 13:00
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
Kicsinyességből még belerúgnál egyet, ha már a tudta nélkül megaláztad? Látom hajtasz az év férge díjra. :D
dec. 16. 13:07
 5/22 A kérdező kommentje:

4#

Akkor nem jó dolog az őszinteség?

dec. 16. 13:17
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, ő is.
dec. 16. 13:18
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Ő erre annyit fog kérdezni, hogy a másik csajt nem zavarta-e, hogy kicsi a farkad és szar vagy az ágyban.
dec. 16. 13:19
 8/22 anonim ***** válasza:
18%

7

A másik csaj tuti jobb volt az ágyban mint az ex, tuti azért csalták:P

dec. 16. 13:21
 9/22 A kérdező kommentje:

Tudom ez most ez sértés akar lenni,de nem zavar.

Ha velem volt 4 évig akkor csak nem talált 4 évig jobbat nálam

dec. 16. 13:22
 10/22 A kérdező kommentje:

Persze,hogy jobb akivel össze jártam

Fiatal egyetemista,feszes formás mindenhol

dec. 16. 13:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!