Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy vele nem lesz semmi?
Nem akarok feltetlen reszleteket mondani, hol ismertem meg , de a lenyeg hogy volt egy srac, nagyon kedveltuk egymast de mar az elejetol nem volt kozos elettervunk, tudtuk hogy en x idon belul elmegyek a varosbol ahol laktunk, igyis alltunk ehhez az egeszhez.
Ugye ez egy szexkapcsolatnak tunik de sokkal tobb volt benne, ugy bant velem, erintett meg es figyelt ram, olelt meg, ahogy senki. Mindenben a kedvemre volt, intelligens nem tolakodo es borzaszto jokepu srac volt. Sokaig ismerkedtunk mielott lefekudtunk volna. Rengeteget programoztunk, randiztunk. Millio pozitiv szemelyisegjegyet tudnek felsorolni, voltak persze dolgai amik neha kiegettek de osszessegeben mindent hozott ami nekem tetszik, amit eltudok kepzelni a partneremben. Kicsit bele is szerettem de nem valltam be magamnak se, neki se mert o mar az elejetol fogva leepitette magaban, hiszen nem akart tavkapcsolatot, semmi racioja nem volt annak hogy ez folytatodjon.
Eltelt mar tobb mint fel ev, en nem ismerkedtem azota egy randim se volt, fejben mar elengedtem de neha ramtor hogy ha o is nagyon kedvelt miert nem kedvelt annyira hogy eszebe jusson hogy folytassa velem?
Mindig pozitivat mondott rolam, ugy viselkedtunk mint egy parkapcsolatban es ugy ereztem van x napom vele lenni aztan annyi, felejtsem el. Es nem tudom elfelejteni mert annyi jot kaptam tole…
Tudom hogy nagyon kedvelt, nem is eroszakoltam ra magam, csak egyszeruen ugy erzem magam hogy itt vagyok evek utan volt jopar partnerem, tapasztalatom, kifogtam a vilag legjobb partneret aki (szinten mint kb a tobbiek) nem valaszt engem. Hiaba kedvelt, fel se merult hogy folytassuk, sot inkabb leepitette ahogy csak tudta.
Tovabb akarok lepni de hogy lenne meg egy ekkora szerencsem?
Mindent hozott amire vagytam valaha erre nem tudtam megelni hogy boldog legyek, mert szamolhattam a napokat vissza hogy “ez eddig tartott”. Es vannak lanyok, akinek krvara mindegy mekkora a tav, lakhatnak 3000 merfoldre, megoldjak mert szeretik oket. Engem nem szerettek meg annyira, hogy ez felmeruljon es nagyon faj, mert nem ez az elso mar hogy nem szeretnek elegge.
Probalok a jora visszagondolni es azt eltenni de nem tudom elfogadni, hogy en probaltam megfogni es megtartani a jot es ertekest, de a masik embernek nem voltam ennyire ertekes🥹
Tudom, hogy az illeto nagyon-nagyon kedvelt de sose tenne meg ertem ekkora effortokat hogy ez mukodokepes legyen.
Az ilyeneknek több is akad horogra. Nem ragaszkodnak egyhez.
Nekem is volt már nem egy jóképű figyelmes pasim akivel én boldog voltam, mégis pikk pakk lelépnek ha akarnak.
Amigy egy nő örül ha végre 100 pasibol vab egy aki neki tetszik, addig a pasiknak 100bol 99 bejön ugyanúgy.
Pláne a jópasik úgy válogatnak ahogy akarnak mivel le tudnak venni mindenkit a lábukról.
Nem, o tenyleg nem az a tipus volt. Nem azert mondom, mert alomvilagban eltemy
Intro, nem is ismerkedett mar jo ideje, nem is randizgatott csak kb egy evvel korabban. Szoval (es tenyleg ismertem) o neki nem volt parhuzamosan senki mas, nagyon keves partnere volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!