Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé tahóság, ja..
De tulajdonképpen, miért is akarsz csak úgy eltűnni?
Egyszerűbb, ha eléred, hogy magától dobjon ki. Ennél egyszerűbb nincs is, elég ha olyat mondasz, teszel, ami nem tetszik neki. Akkor "jaj, de kiábrándító vagy" és máris csal meg.
Ez így szebb, nem?
Elég gerinctelen, mint ahogy az is, amit a 3-as csinál...
Persze a modern világban mit várok... a gerinctelenség már érdemnek számít... pont ezért tart itt a világ, mert sok a sunyi, féreg megoldás.
Engem nem érdekel, hogy parasztság-e vagy sem, ha úgy látom jónak, akkor eltűnök. Nem akarok másoknak megfelelni.
Ha te meg akarsz felelni másoknak, és azért nem tűnsz el szó nélkül, mert attól félsz, parasztnak tartanak, az a te problémád.
Egy rakás nő írt már ki ide kérdést, hogy milyen bunkó a pasija, és ahelyett, hogy elhagyná, ragaszkodik hozzá.
E jelenség után nincs létjogusultsága annak, amit nekem címeztél.
Akkor finomítom, mert amit írtál, abban sajnos igazad van....
Egy értelmes, mentálisan, önbecslésben partiképes fél nem is akar majd megismerni
Nem hiszem, hogy ilyen fekete-fehérek a dolgok, mint amilyennek te be akarod állítani. A csajozásban továbbra sem a nők által felmagasztalt jó fiúk a legsikeresebbek. Azok az alakok örülnek, ha egy Tinder randi összejön nekik, nagy nehezen... És ez a jövőben sem fog változni.
Ellenben a kifejezetten bunkó férfiaknak nincsenek csajozási problémái, és soha nem is lesznek, soha nem is voltak.
De hihetsz abban, amit felvázoltál nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!