Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez miert rossz ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Az exem honapokig irogatott meg nekem (mar julius ota vege koztunk)... Utoljara hetvegen beszeltunk... Rajottem, hogy ez ido alatt megismert jobban egy lany. Lattam, hogy par napja rakott ki vele a csaj egy kepet (azaz egyutt vannak, ki tudja miota)... (ezt nekem nem kene tudnom, csak nagyon jol tudok stalkolni :D)... Olyan szivesen rairnek csak kivancsisagbol az exemre, hogy ugy reagal-e mint eddig... Beszeljetek le kerlek!
dec. 13. 10:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25 évesen előtted az élet
dec. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!