Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert rossz ötlet?
Figyelt kérdés
Az exem honapokig irogatott meg nekem (mar julius ota vege koztunk)... Utoljara hetvegen beszeltunk... Rajottem, hogy ez ido alatt megismert jobban egy lany. Lattam, hogy par napja rakott ki vele a csaj egy kepet (azaz egyutt vannak, ki tudja miota)... (ezt nekem nem kene tudnom, csak nagyon jol tudok stalkolni :D)... Olyan szivesen rairnek csak kivancsisagbol az exemre, hogy ugy reagal-e mint eddig... Beszeljetek le kerlek!tegnapelőtt 10:32
3/11 A kérdező kommentje:
Tiltani nem akarom,se toroloni...csak soha tobbe nem irni neki... Lehet magatol meg igyis fog
tegnapelőtt 10:40
4/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy képtelen vagy túllépni rajta.
Az exed.
Dumcsizni sem kellene.
5/11 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnek tullepni rajta?
tegnapelőtt 15:13
6/11 anonim válasza:
Első lépésként minden kommunikációt befejezel vele.
Ha ezt folytatod akkor egy kétségbeesett ..jajj nekem ő kell ő életem értelme miért nincs velem, jajj nem találok mást típusú ember vagy.
7/11 A kérdező kommentje:
Rettegek hogy nem talalok jobbat..25 eves vagyok
tegnapelőtt 15:49
9/11 anonim válasza:
25 évesen?
Ne ebből az oldalból indulj ki ilyen téren :)
Ha innen indulsz ki 30 felett már el is áshatnád magad.
Ismerőseimtől nem hallok ilyen marhaságokat mint itt.
Bőven van időd 25 évesen mindenre. Sokaknak ekkor kezd csak beindulni az élet.
10/11 anonim válasza:
mondjuk kezded úgy hogy nem nézegeted és tiltod a fszba. sose fogsz túllépni ha látod és önsanyargatod magad. Jön jobb, mindig van jobb csak valakinek több idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!