Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exel összejönni tényleg rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exel összejönni tényleg rossz ötlet és nem fog működni amúgy sem? Azaz melegítve csak a káposzta jó?

Figyelt kérdés

Szinte szállóige lett ez a melegítve csak a káposzta jó dolog, viszont azt láttam 2 közeli barátom példáján is, hogy ez nem feltétlen van így.

Az egyikük 3 évig volt külön a barátnőjétől, a másik 1 évig, és mióta újra összejöttek elmondásuk alapján, meg ahogyan én is látom, sokkal erősebb és jobb a kapcsolatuk, mint a szakítás előtt.

Nektek van hasonló történetetek, vagy ez csak a szerencsés 2 kivétel ami erősíti a szabályt?

2023. márc. 5. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Elég buta ez a káposztás példázat. Eleve nem is szeretem a káposztát, (ha jól tudom egyesek töltött káposztáról beszélnek ebben a példában, amitől kiráz a hideg), de ha ezen a "logikai" vonalon maradunk:

A fagyasztott ételek (pl. egy Ristorante pizza) CSAK felmelegítve jók.

Ezzel mit kezdenek a káposztás párkapcsolat elemzők?

2023. márc. 5. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Ha nincs változás, akkor tényleg nincs értelme, csakis úgy, hogy mindkettő fél képes változni egymásért.
2023. márc. 5. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Arra én még nem láttam példát, hogy hosszú távon jó vége volt. Biztos, hogy létezik pár ilyen, de nem ez a jellemző.
2023. márc. 5. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet működőképes. Annyi kell hogy tényleg legyen mindkét fél hajlandó változtatni a dolgokon. Ha ez nincs meg, akkor nincs értelme. Egyébként ehhez nem is feltétlenül kellenek évek.
2023. márc. 5. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan ritka esetekben működhet, amikor a felek harag nélkül váltak el, és valami külső körülmény nehezítette meg a dolgukat (pl. távolság), valami apróságon csúszott el a kapcsolat, vagy mondjuk tiniként jártak, és utána felnőttként találtak egymásra. De ahol vagdalkozás volt, megcsalás, hátbaszúrás, nem egyeztek a személyiségek, kihűlt a kapcsolat, nem egyeztek a távlati célok, már egyszer, kétszer, háromszor újrakezdték, ott nem valószínű, hogy annyira érdemes erőltetni.
2023. márc. 5. 20:33
 6/8 anonim válasza:
Velem egy fél éves kapcsolat után szakitottak, egy hónap múlva keresett hogy megvaltozott a véleménye és minden más. Aztán egy hónap múlva újra dobott. Semmi sem változott. Én úgy gondolom, van arra példa hogy jól alakulhat egy ilyen fajta szituáció de szerintem nagyon ritka. És én ezek után nem ajánlom. :)
2023. márc. 5. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudok olyanokról,akiknél hol az egyik hisztizik,hol a másik.És a fiatalabb elviseli a nevetségessé tételt,megalázást,kioktatást, stb.Ha éppen ő szakít,egy hát múlva mászik vissza az idősebbhez.

Négy év alatt nyolcszor szakítottak,és mindig újrakezdik.

2023. márc. 6. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindegy, milyen esetről beszélünk. Én azt látom a környezetemben, hogy az újra összejövés akkor működik a leginkább, ha nagyon fiatalon szakítanak és idősebb korukban találkoznak újra, érettebben. Ilyen 1-2 év különtöltés nem sokszor hoz akkora változást, hogy megjavuljon a kapcsolatnak az a része, ami miatt szakítottak. Persze itt is akadnak azért kivételek. Azt érdemes megnézni, hogy

- miért történt a szakítás

- van-e arra bizonyíték, hogy akinek volt konkrét hibája, az képes és kész változtatni (mert ugye azt, hogy "de naaaaa, megváltozom / megváltoztam" bárki tudja mondani, hogy a másikat belemanipulálja abba, hogy visszafogadja... aztán sokan ugyanúgy visszaesnek a régi hibáikba, mert csak addig volt érdekes a fogadkozás, amíg vissza nem szerezte az exét, mert azért kellett egy fix pont / fix numera / gondoskodás / közösen fenntartott háztartás / vonzónak érezni magad stb.), vagy egyáltalán már változtatott

- képes-e a pár higgadtan megbeszélni azt, hogy hovatovább, akár konkrétumokat is megbeszélve (nyilván olyan esetben, ahol pl. az volt a gond, hogy XY halogatta az összeköltözést vagy a házasságot, azért érdemes kijelölni azt, hogy meddig határozza el magát így, hogy újra összejöttek)

- mennyire érett meg a két fél a szakítás után, mit hozott ki belőlük a külön töltött idő

2023. márc. 6. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!