Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja velem ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt az exem?

Figyelt kérdés
5 hónapja szakìtottunk majd (talán) lett új barátnője.Az utóbbi időben ismét nekem bókol azt kéri folyton,hogy öleljem meg.Eddig mindig nemet mondtam ès csak nevettem rajta.Egyik nap amikor kettesben maradtunk visszavágtam,hogy most átölelném amire azt mondta,hogy most nem szeretné.Akkor minek hülyít,mi ezzel a célja?
tegnap 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, kettősjátszmát akar játszani?
tegnap 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert buta vagy! Miért maradsz vele kettesben? Miért nincs letiltva?
tegnap 19:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Miért tíltsam?Nem váltunk el haraggal.
tegnap 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Abban mi a szakítás, hogy azóta is folyamatosan együtt lógtok?
tegnap 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért hülyít, mert hagyod.

Mellesleg, exxel minek találkozni?

Ok hogy nem haraggal váltatok el, de minek? Te is élvezed, ha ebben még mindig benne vagy.

tegnap 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
3.-ra. Akkor minek sipítozol?
tegnap 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Fujj fujj ex! De most komolyan, te még ölelgeted? Nincs ettől rossz érzésed? Mert bizonyára okkal szakítottatok, legalább egy minimális ellenérzés lenne indokolt ilyenkor. Vagy ha meg kényszerből váltatok el és még vannak érzelmek, akkor meg azért kéne az undor fogjon el, mert baromi toxikus hogy szakítás után még csinálni tovább ezt. Magadat mérgezed, ha nem szakítasz vele értelmesen, hanem egymásra járogattok.
tegnap 19:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem lógunk folyton együtt csak egy baráti társaságunk van
tegnap 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:
7/8 Én mèg mindig szeretem
tegnap 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem egészséges, a legjobb lenne ha megválnál tőle. Nem is értem, ha szereted és ott van az új nőjével, hogy bírsz egyáltalán köztük lenni. Vagy téged ennyire nem zavar?
tegnap 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!