Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szakítás jön rá az ember hogy mennyire fontos volt az illető?
Figyelt kérdés
Sokszor van az hogy szakításkor értékeődik fel mit is jelentett a másik, miért csak 1 "pofon" kell hogy erre rájöjjön valaki?dec. 9. 23:10
1/5 anonim válasza:
Sokszor?
Biztos jó lehet veled lenni akkor
2/5 anonim válasza:
Nos, én sokszor gondoltam arra, hogy milyen rettenetes az élet. Akit szerettem éltében ártottunk egymásnak, majd mikor elhunyt, a hűlt helye maradt csak. És az is fájt. Tehát akkor mondhatjuk hogy jobb lett volna sosem találkozni vele?
Nagyon nem! Hiszen egyoldalúan szemlélve a dolgokat persze hogy negatívan jön ki. Ezt nhéz volt elfogadnom.. Ahogy én megélem, ahogy látom, ahogy hozzá állok, meghatározza azt, hogy mi a HELYZET!! MI a tényállás.. Érted?
Szóval tehát. Lehet hogy csak az ego beszél belőled.
Amúgy meg nem lehet hogy az a tiszta eredeti szint, hogy el tudod engedni azt aki menni akar?
Ha így van, küzdj érte. Ha nincs hagyd ahogy a falevél tovaúszik a folyó vizén.
3/5 anonim válasza:
Dehogy jön rá, hogy fontos volt. Rájön, hogy kényelmesebb volt neki + volt sex is, és inkább visszakönyörögné magát. Aztán persze a kapcsolat ugyanúgy nem működne másodszorra sem.
4/5 anonim válasza:
Ez nálam nagyon nem így van. Olyan jó, hogy nincs már.
5/5 anonim válasza:
Én akkor jövök rá milyen jól döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!