Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Helyembe hogyan kezelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyembe hogyan kezelnétek ezt a helyzetet? Szeretnék tanácsot kérni tőletek.

Figyelt kérdés

Megrendeltem egy könyvet aminek a tanácsait követem szakítással kapcsolatban viszont mielőtt elkezdtem maradtak bennem kérdések és ezekre szeretnék vélemény/tanácsot kérni. Helyzet az hogy az exem 1 hónapja hagyott el, mondván nem vagyok elég a számára ( anyagilag, haladás és egyéb más téren sem ) valamint közbe jött az új munkahelyén egy másik személy is az életébe. Békésen válltunk el egymástól. Szakítás után elmentem kicsit barátommal kirándulni amiről akkor tettem ki sztorikat, ezekre úgy reagált hogy ő is rakott ki majd estére instara rakott ki képeket amik kiposztolása nekem szóltak igazából. ( Ebbe a dologba most nem magyarázok bele semmit mert teljesen egyértelmű). Később rakott ki egy másikat is majd amint megnéztem, majd levette ezt követően. Szakítás után 3 héttel megkeresett hogy nála maradt egy dolgom. Mondtam neki hogy kidobhatja mert nem kell nekem már. Erre azt válaszolta hogy nem dobja ki , majd odaadja. Ezt a beszélgetést annyival lezártam hogy " rendben ". Úgy voltam vele ha oda akarja adni akkor megkeres úgy is vagy megmondja milyen formába hogyan szeretné. Erőltetni vele kapcsolatban dolgokat nem akartam, tiszteletbe akartam tartani azt hogy ott a saját élettere, mikor jó neki és belefér az idejébe szól.Valamint ha már ő szakított velem, nem érzem azt hogy nekem kéne keresni őt mert már nem akar az életébe. Azóta eltelt két hét, de semmi folytatása nem történt a részéről ezzel kapcsolatban, viszont a napokban a szülinapomon fel tudott köszönteni. Mielőtt belekezdtem volna a könyvembe, még egyszer egy storit az instagramon megnéztem viszont ott az látszik hogy elengedte magát, boldogtalan arccal készítette a képet és magához képest rendesen meghízott. Azóta nem stalkolom, tényleg igyekszek mindent úgy csinálni hogy a lehető legegészségesebb formába feldolgozzam a vele való szakítást. Viszont ami miatt írok az az hogy nem értem, miért reagált a storiaimra? Ha felhozta a tárgynak a visszaadását azóta, miért nem történt ezzel kapcsolatban előrelépés? Mégis most ennek mi célja volt ha még mindig ott van nála az amitől megszabadulna? Helyembe ti rákérdeznétek 2 hét után hogy akkor mit akarsz vele, vagy kidobtad e akkor stb, ha már felhozta vagy már hagynátok a picsába ezt? Ha már szakított minek kellett felköszönteni? Valamint mikor szakított látszott hogy megkönnyebbül hogy vége ennek, boldog. Akkor most ennek ellenére miért látszik az ellenkezője és az hogy elengedte magát? Amiatt szeretnék ezekre tanácsot kérni illetve véleményt ha jártatok hasonlóan hogy az elengedése könnyebb legyen. Mert azóta ezek még bennem maradtak vele kapcsolatban. Mióta nem stalkolom, ignorálom azóta sokkal könnyebb a lelkem.

Válaszaitokat előre is köszönöm meg a segítségeteket!

dec. 9. 17:08
 1/3 anonim válasza:

Húha kérdező ez a sztori nagyon zavaros. Annyi szerintem biztos, hogy azért írt neked a ruhával kapcsolatban, hogy tesztelje hogyan reagálsz, mennyire viseled rosszul a szakítást. Az insta story-s reagálásba nem kell nagyon belelátni semmit szerintem, szülinapi felköszöntés meg lehet, hogy beszélgetés indító akart lenni, de az is lehet, hogy nem volt semmi célja vele.

Őszintén szólva teljesen rajtad múlik, hogy érdemesnek tartod vele a kapcsolatot megtartani vagy sem. A helyedben biztos nem tenném, inkább választanám az egyedül létet egy darabig. Kitartást!

dec. 9. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Használati útmutató kell egy szakításhoz?? Megérett a világ a pusztulásra..
dec. 9. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd megtanulod, ha megtanulod: ha nem kellünk valakinek, akkor nem megyünk utána, nem gondolkodunk rajta, nem követjük, nem kérdezgetjük, köszöngetjük esemézgetünk neki. Semmi. Csináljuk a dolgunkat, ami nem a sírdogálás, nosztalgiázás, hanem a továbbhaladás.
dec. 12. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!