Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert akar mindig a szemem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar mindig a szemem elott feltekennye tenni, ha honapokkal ezelott lezartam vele a dolgokat?

Figyelt kérdés

En vagyok a lany. Bocsi, ha valakit zavar, hogy nincs ekezet.

Annyira feltuno, masokkal flortol es kozben nez, hogy reagalok e valamit.

dec. 8. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mert ő nem zárta még le veled a dolgokat.
dec. 8. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Hát az még hagyján, képzeld az én exem úgy akart féltékennyé tenni, hogy ő szakított velem :D De azért még jobban belém akart rúgni. Gondolom azért is, mert én nem egyből fogadtam el, hogy vége, még párszor bepróbálkoztam, úgyhogy ő a következő 3 hónapban direkt előttem flörtölt és beszélgetett lányokkal a melleikről, nevet adott nekik meg ilyenek😂

Ki érti ezeket a gyökereket... Majd megunja és abbahagyja, ne aggódj.

dec. 8. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Es ez nekik miert okoz oromot?😅
dec. 8. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Lol, de mit beszélsz ő rá amikor lesed, hogy mit csinál? Semmitől se vagy tőle jobb. Ha nem érdekelne szarnál rá, hogy lejárassa magát és végképp nem írnál ki kérdést. 🤡🤡🤡
dec. 8. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Le lehetek pontozva, de ez az igazság. Egyformák vagytok, mindkettőtökben az egó dolgozik. Te azt hiszed, hogy különb vagy tőle mert "túl vagy rajta" és ő is mutatja, hogy már "nem érdekled", de azért még pár körre elvinne.
dec. 8. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3. Mert gondolom semmi másban nem nyert az életben és most a szakítást próbálja megnyerni, hogy ő aztán csak jól járt azzal, hogy veled vége lett, mert mennyi nőnek kell, és ezt neked is meg akarja mutatni, nehogy azt hidd, hogy te mennyire kib.asztál vele :D Szánalmas az ilyen...
dec. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!