Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi folyton féltékennyé akar tenni, pedig hónapokkal ezelőtt befejeztem vele, és nem is beszélek vele már?
Figyelt kérdés
Ölelget, flörtöl másokkal és közben figyeli a reakciómat. Meg direkt olyanokat mond előttem, amire régen "ugrottam".dec. 6. 15:40
1/11 anonim válasza:
Hogy nehogy jólérezd már magad, ha már te szakìtottål.
2/11 anonim válasza:
Kb az hogy vergödj, hehe
Ez az bosszuöröme.
3/11 anonim válasza:
AZt akarja mutatni, hogy ő is túl lépett rajtad, de ezek szerint mégsem.
4/11 anonim válasza:
Fel se tűnne, észre se vennéd, ha nem akarnád őt még mindig. Azért szakítottál, mert titokban azt remélted, hogy majd könyörög érted? Akkor nem jött be. De miért vagytok mindig egy helyen?
5/11 anonim válasza:
De szánalmas az ilyen, igazi pojáca. Ne reagálj semmit majd észreveszi magát.
6/11 anonim válasza:
Miért szakítottál vele, ha még mindig szereted?
7/11 anonim válasza:
Gondolom munkahelyi dolog ahol nem lehet elbújni a másik elől.
9/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy szánalmas és gyerekes alak, jól tetted, hogy kiraktad.
10/11 anonim válasza:
Nyilván ő féltékennyé akar tenni téged, erre nincs hatásod. Arra viszont van, hogy neked ez még mindig feltűnik. Ne foglalkozz vele, kerüld a társaságát. Ha nem lesz kinek műsort adnia, akkor be fogja fejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!