Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no contact akkor most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no contact akkor most működik vagy nem?

Figyelt kérdés
Nagyon megosztó téma úgy vettem észre.
tegnapelőtt 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért ne működne?
tegnapelőtt 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Nekem pl egyszer volt olyan, hogy egy félreértés miatt megszakadt a sráccal a kapcsolat, letiltott, majd hónapok múlva a régi facemről küldtem neki egy üzit, hogy beszélni akarok vele és tisztázni. Először elutasító volt majd 2-3 nap múlva írta, hogy beszéljük meg személyen akkor. Ott elmondta, hogy nem gondolta volna soha, hogy jelentkezni fogok, de örült neki, azóta is jóban vagyunk.
tegnapelőtt 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha betartod, és nem kiskapuzol mindenféle önáltató csaló módon, akkor nagyon is működik. Olyan ez, mint leszokni a cigiről. Ha elbuksz, kezdheted újra a kezdeti szenvedésről.
tegnapelőtt 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon mindenkinek ez a legjobb, csak nehéz betartani.
tegnapelőtt 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek!

Kérdező!

Arra nincs befolyásod, hogy visszajöjjön. Vagy visszajön vagy nem.

Abból kell kiindulni, hogy arra van ráhatásod, hogy hamarabb túl legyél az egészen.

Nem muszáj törölni, tiltani, de azt old meg, hogy ne jelezze ki neked a facebook, hogy mikor elérhető, és a követést is vedd le. Sokkal könnyebb így túllépni.

tegnapelőtt 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak az működik. Úgy nem lehet kiszeretni valakiből, hogy beszélsz vele. Én mindig megmondtam közös ismerősöknek, hogy ne beszéljünk róla, nem akarok tudni semmit. Még az üzeneteket is töröltem, mert hajlamos vagyok visszaolvasni. Amit az ötös írt azt is csináltam, kikövettem, chaten levettem az elérhetős cuccot. Képeket is töröltem. Nekem csak így megy, máshogy nem.
tegnapelőtt 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy hatékony és a saját érdeked.

Viszont annyira fàj betartani, hogy szerelmes ember gyakran elgyengül.

tegnapelőtt 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Mármint mit kéne csinálni? Persze, vannak, amikir kiderül, mégse működik úgy, legyünk csak barátok. De ez kb 1%-a se a szakításoknak.

Vagy ha van gyerek, akkor elkerülhetetlen a kontakt, az megint más szitu. Ezért is kell... a gyerek legalább 20 évig biztosítja a kontaktot. Egyik fél már zutál, másikfél még remél... kinek jó a kontakt itt??

tegnapelőtt 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs előtte egy normális lezárás, akkor csak egy nagy szenvedés a no contact is. Ha normális a lezárás, akkor az elfelejtést segíti.
tegnapelőtt 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!