Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik a zéró kontakt szabály?
Szakítottunk barátnőmmel, és jelenleg (természetes módon) nem szeretné újrakezdeni. Volt már könyörgés, alkudozás, stb. de ezekre is azt mondta, hogy nem szeretne már semmit.
A szabály működésével kapcsolatban fontos tudni, hogy az volt az egyik fő indoka a szakításnak, hogy nem foglalkoztam vele eleget, elhanyagolva érezte magát, ezért sem vagyok biztos abban, hogy ez a jó megoldás (bár túllépni is segítene, ha nem beszélgetnék vele)
A "szabály" működik, csak nem arra amire akarod. Arra van hogy segítsen elfelejteni a másikat, feldolgozni hogy vége lett a kapcsolatnak és elkezdeni továbblépni, rosszabb esetben a bűvöletéből kiszakadni (pl. ha manipulatív személy, aki mondjuk öngyilkossággal fenyegetőzik ha elhagyod, vagy a bűntudatodat ellened használja, stb.).
Nem arra van hogy majd varázsütésre visszarohan hozzád, ilyen módszer nem létezik.
Ezeket PUA gyökerek próbálják eladni olyan elkeseredett helyzetben lévő embereknek, mint amiben te vagy épp.
De miért akarod visszaszerezni? Hogy továbbra se foglalkozz vele? Nem értem...
Hagyd békén szegényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!