Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok hasonlóan?
Volt 3 kapcsolatom, (nem párhuzamosan, hanem ennyi kapcsolatom volt 45 éves koromig) ezek között egy házasság, ahol az történt, hogy bebizonyosodott, hogy válnom kell és a kapcsolatok is ezzel végződtek. Tehat minden kapcsolatom meg kellett szakítsam, mert kiderült, hogy nem kapok tiszteletet, semmi jóra nem szamíthatok, csalnak, stb, ártanak a hátam mögött stb, tehát ellenség nem kellett egyik pasi mellé sem, mert azok voltak, ellenségek.
Csak azért mert kéznél voltam, hiszékeny és velem lehetett kiélni az ilyen hajlamaikat es sokáig tűrtem
Mikor szakítottam, a pasi ellenem fordult, mind3 kapcsolatom végén. Legádázabb ellenségek lettek, de most már nyíltan, habár az ők hibáik miatt szakítottam, nem én csaltam es bántalmaztam.
Mégse volt annyi jóérzés az utolsó baráromban sem, hogy lelépjen simán hanem 9 hónapja zaklat, lebkokáltam, pár hónapja, de most már a családtagjaimnak írogat!
Habár tudja hogy ő volt a hibás es nem én tévedtem! Mégsincs benne annyi jóerzés hogy békém hagyjon!
Rendőrséghez nem akarok menni, mert az előtte levő kapcsolat is így végződött es azzal már tettem jelentést (fotóimat tette nyilvánossá) és most megint menjek hogy hulyet fogtam?
Egyszerűen remélem hogy csak lekopik, szerintetek kb mennyi idő után nyugszik meg? (nője/illetve női mindig voltak, titkos szeretői )
Ti jártatok így, már aki járt, mennyi vlt a leghosszabb üldözés es hogyan ért véget?
Igen. Idősen már csak ilyenek jutnak.
A fizikai bántalmazo 1 év mulva koccolt le szakítás után de nekem van rendőrismerősöm is, akit hívhattam bármikor. Szakitás után még a társasházban zaklatott, de a szpomszédok mindig kijöttek, megvédtek, anyámék nem engedték be sem mikor náluk nekik tombolt a dührohamával, melohelyem nyüzsög a rendőröktől, igy ott soha nem mert balhézni, es utcán se mert sokmindent csinálni mikor elkapott, mivel nyilvános hely.
Nekem szerencsém volt azzal hogy ilyenektol fél. Es csak akkor bántalmaz(na), ha nincs ott senki csak én. Pl ha egy lakatlan szigeten lennénk, ott garantált lenne, hogy már nem élnék.
A másik de nem fizikai bántalmazó aki netes erotikus képekkel zsarolt vagy a munkahelyemről akart kirugatni vagy mindenkinek azt hazudta hogy pr.sti vagyok meg minden pasit rám állitott hogy ajánljanak pénzt szexre, az meg 3 évig is állandóan vmi sz.rt akart kavarni, pl a kövi kapcsolatomba is be akart kavarni, anyámékhoz is járt engem a hátam mögött kibeszélni és 3 évig volt azon is, hogy kirugasson. Ez volt megszállottan az élete, hogy tönkre akar tenni, ne legyen párom munkám mindenki utáljon lenézzek egy kvnak.
Most is csak azert állt le mert tehetetlen. Nem vagyok társkeren facen, nem tartok kapcsolatokat ismerősökkel se, "fel vagyok szívódva", a munkahelyemen meg a portán is le van beszélve hogy nem engedhetik be, el kell hajtani. Igazábol ő mai napig annak ötülne, ha bajom esne.
Érdekes az egészben az hogy ők az aljas gyökér bántalmazók, mégis ők vannak felháborodva mindig. De forditva. Pont ők érdemelnének pofonokat, de halált is. Amilyenek a párukkal, meg akit szeretnek.
Továbbmenve amugy mindkettőnek van testvére és azok ugyanilyen sérült betegek. Ezeknek szaporodniuk se szabadna.
A fizikai bántalmazó nem is akar gyereket. (Komolyan mintha több esze lenne, meg bőven korrektebb is egyenesebb is, nem is csak ebben, a másik nem fizikai bántalmazóval szemben)de a másik(a nem fizikai) már ugy akar vkit magának(mivel mindenki elhagyja), hogy majd felcsinálja, gyerekkel megfogja, aztán a gyerekkel fogja zsarolni hogy azt elveszi ha nem ugy ugrál neki a másik, ahogy ő fütyül, vagy ha az el akarna válni. A tesoja meg meddő de ugyanilyen agybeteg, az meg erőszakkal lombikot akar magának mikozben pasiknak se kell, senki nem akar vele lenni de már 40 éves. Ilyeneket el kéne köttetni..
Es érdekes de ilyen beteg embereknek van cége millioi százmilliói karrierje, széles kapcsolatrendszere, felviszi az isten a dolgukat.
Nekik van rengeteg barátja ismerőse (tudnak manipulálni), jóléte földi boldogságuk.
A köz ill társadalom őket szereti, isteniti, akiket bántanak azokat meg rugdossa.
A másik arcukat mindig csak az ismeri aki a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!