Telekom. Jártatok már hasonlóan?
Pont ilyen problémám nem volt, de én is jártam már úgy, hogy nem segítettek. Telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy menjek be. Ha bementem, akkor meg, hogy telefonon kell intézni. Vagy ők se tudták mit kell csinálni és felhívták a saját ügyfélszolgálatukat, persze nem vmi belső számon, hanem a sima ügyfélszolgálati számon, és csak várakoztak . . .
Vicc volt. De sajnos máshol sem jobb. A Vodafone számomra tökéletes volt, de amióta egyesült a UPC-vel, azóta ott is borzalmas lett az ügyfélszolgálat.
Jah régen elfogytak már a telefonszámok, úgyhogy nehéz jó számot kifogni. Sok szerencsét... a többi szolgáltató ennél csak rosszabb... :D
Ez olyan dolog amire senki nem gondolt annak idején és azt hitték, hogy a 7 jegyű telefonszámok soha nem fognak elfogyni
Olyan nekem is volt hogy nem tudtak/akartak segíteni. Egy kis rámenősség nem árt. Ha le tud pattintani akkor le fog pattintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!