Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen szerintetek? Kérném segítségeteket ha jártatok már így vagy hasonlóan. Üdv Sanyi
Ez így működik ... :-P
Hány ilyen szexcsetet nyomtam, hasonlóan elhanyagolt feleségekkel :-D
Na akkor leírom szájbarágósan: igen, ilyen van és tipikus, sokat előfordul, mert egy rakás béna, mulya férj elhanyagolja a kis párocskáját.
Irkálok ide és még pár erotikus/szexuális fórumba. Talán viszonylag normálisan is. Az ilyen kis elhanyagolt feleségek is ellátogatnak ilyen oldalakra és előbb-utóbb rám találnak. Szívesen válaszolok, mert miért ne segítsük a rászorulókat :-P
Így több hasonló szex csetet folytattam már hasonló körülmények között lévő nőkkel.
Nem elégülök ki ettől és nem is én szoktam kezdeményezni. De a játékban benne vagyok, mert miért ne ... :-P És jót szórakozok rajta, amikor elképzelem a mulya férjet, miközben én jobban tudod nála, hogy a kis felesége milyen kis perverz vadmacska lenne az ágyban, ha ő nem balf@aszoskodna ...
Egyébként nagyrészt megcsalás a vége az ilyeneknek. Lehet nem most, lehet elsőre elég sok nőnek egy ilyen kis játék, izgalom ..., de majd pár év múlva megismétlődik a probléma és akkor majd kicsit tovább megy az asszonyság ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!