Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lenne erre a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne erre a legjobb megoldás??

Figyelt kérdés
3 hónapja már ez van a párommal. Kihasznált,hazudott nekem, meg is csalt. Erre nincs bizonyíték hogy megcsalt,de nyilván másik nő miatt csinálja velem ezt. Észre vette hogy nagyon szeretem,és elkezdett folyton alázni,mert tudta hogy hagyom. Gúnyt űzni belőlem,nevetni rajtam a telefonba. Undorító egy részről haragszom rá,és undorodok tőle,másrészt meg szeretem,és hiányzik. Letiltottam ma,de folyton jön a késztetés hogy feloldjam. Rosszul érzem magam miatta. Ne kövezzetek meg kérlek,tisztába vagyok vele,hogy kötődési problémákkal küzdök. De kérlek segítsetek,valami jó tanácsot adjatok,hogy legyek ezen túl. Nagyon rossz érzés☹️ kihasznált,magalazott szavakkal☹️☹️
ma 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A jó tanácsom neked őszintén, hogy ne legyél hülye.

Ne hagyd, hogy megalázzanak, te se alázd meg magad, legyen tartásod.

ma 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A rosszra gondolj, a szerelem majd elmúlik. Ez sajnos ilyen, az érzelmek attól nem múlnak el ripsz-ropsz, hogy elbánt veled.

Jobbulást!

ma 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fel akarnád oldani, csak gondolj arra, hogy mennyire hülyére vett. A koronát a fejükön hordjuk, nem a lábunkon, szóval ne menj le lábtörlőbe! Örülj, hogy megszabadultál tőle.
ma 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

"tisztába vagyok vele,hogy kötődési problémákkal küzdök. De kérlek segítsetek,valami jó tanácsot adjatok,hogy legyek ezen túl."

Elmész pszichológushoz és vele együtt keményen dolgozol azon, hogy legyen önbecsülésed! Hajrá és sok sikert! 🤗

ma 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést. Jó az ha boldogtalan vagyok? Ha megaláznak? Megéri?
ma 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó tanács: keress fel egy jó szakembert, mert ezzel a problémával egyedül nem fogsz tudni megküzdeni. S még ha rendeződik is most a helyzet, újra és újra bele fogsz futni ugyanebbe a pofonba végeláthatatlanul.
ma 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!