Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt ebből 3 éve a feleségem és van egy 3 éves kisfiunk. A problémám leginkább az, hogy egyrészt nem haladunk sehova albérletbe lakunk és az óvoda is sok pénzbe van és egyedül keresek. A feleségem nem nagyon tudja megállni a helyét azt veszem észre.

A problémák mindig rám vannak hárítva, hogy én oldjam meg mert ő nem tud mit tenni az ágyban is én “dolgozzak” ő meg fekszik már az is unalmassá vált. Nehéz időszakban vagyunk mert neki meghalt az édesapja idén nekem meg tavaly a nevelő apám idén pedig az édesanyám. De ettől függetlenül csinálni kell amit kell de ehelyett azt látom és tapasztalom, hogy nem tudunk haladni egyről a kettőre és ez kezdi be tenni az ajtót nálam. Az én szüleim el váltak én 18 éves voltam akkor én nem éreztem át mivel jár ez de láttam a húgomon akkor ő még óvodás volt és szeretem én is a fiamat nem szeretném itt hagyni őt.

Azt azért szintén unom, hogy bármi van anyósomék szemébe én vagyok a felbujtó hol ott semmit nem csinálok épp ellenkezőleg rengeteget le tettem ott is az asztalra ami rég el van felejtve és ezekből már elegem van.

2023. nov. 29. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a tipikus "receptjét" egy szakadék felé száguldó kapcsolatnak... A rendbetételéhez két ember fog kelleni.
2023. nov. 29. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni nem egyszer van-e valami olyan probléma amit elhallgat vagy esetleg már nem szeret de nem nagyon mond semmit sem csak annyit, hogy nagyon szeret viszont én nem ezt érzem.
2023. nov. 29. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Most ne haragudj, de hogy veszitettétek el a lakásotokat? (Mert feltételezem, hogy több eszetek volt annál, minthogy albérletbe vállaljatok gyereket!) Oriási felelőtlenség...
2023. nov. 29. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nőtöl azonnal elvàlnék ez nem szeret csak süket duma.
2023. nov. 30. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

3 éves a közös gyerek. Még talán most kezdett el oviba járni. Mégis mire számítottál? Szülés után letusol és megy vissza dolgozni?

Egyáltalán visszavárta gyes után a munkahelye? Ki hozza-viszi a gyereket? Van gyerekbarát munkarend a munkahelyén? Gyakran beteg? Te is maradsz vele otthon táppénzen?

Gondolom, a feleséged depressziós, és azon töpreng, hogy oldhatná meg a gyerek körüli dolgokat is egyedül, miközben te ba.sztatod a pénzzel, de nincs normális munkahely. Aztán persze, hogy este nincs kedve szexelni.

Nem beszélgetni kell, hanem cselekedni.

2023. nov. 30. 07:20
 6/8 anonim ***** válasza:
37%

5

Ugyanígy gondolom! Lepontozást kaptam a 3as kommentemre. Neked ment a zöld kéz!

2023. nov. 30. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Igen, hiszen, mint tudjuk, a nő szeretete = kiszolgálja a pasiját, mindent megcsinál egyedul, és természeteseb mellette ugyanugy dolgozik 8 orában, mikozben, mindig jól néz ki, és a 2 óra alvás után, ami igy naponta jut neki, mosollyal a pofáján csapja a fülét a bokájához esténként. Hát hogyne 🖕🖕🖕

2023. nov. 30. 07:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindent nem fogok elmagyarázni mert akkor jó hosszú lenne. Volt házunk amire rá költöttem 2 milliót belső felújításra annak annyi története van, hogy az én apám haszonélvező és iszik is ahol lakott elzavarták jött a mi nyakunkra kizárni nem zárhattam ezért el költöztünk alkoholistát nem kerülgetek a házba.

Szeretem azt is mikor valaki Férfiként leírja mi van aztán ki van forgatva és olyan témát is boncolgattok ami benne sincs a kérdésbe. A feleségem közmunka programban dolgozott 50 ezerér én általam dolgozott azon a munkahelyen ahol voltam én is mellette hallgattam a főnököt hogy nem ugy dolgozik ahogy kell. Aztán vissza ment megint a közmunka programba közösségiházba ahol semmit nem csináltak szinte. Az ég fa**át is én csináltam én fizettem mindent meg adtam neki mert azt gondoltam, hogy össze szedi magát később meg bele tanul mindenbe és még én vagyok most is a genyó le merem fogadni hogy mindegyikőtök alatt lyuk van idióta banda

2023. dec. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!