Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes egy ilyen nö oszinten szeretni?
bátyámról van szó és a feleségéről. 2 éve vannak együtt, házasok, van egy 1.5 éves gyerekük. AZ elmúlt 1.5 évben a felesége teljesen kifordult magából, elmarta magától a bátyámat, szeretetnek semmi jelét nem mutatta, 0 intimitás, 0 kedvesség. csak a viták és a kiállhatatlan viselkedés, hiszti.
A kapcsolatunk 2 éve kezdődött, akkor ott hagyta az akkori vőlegényét a bátyámért, mert az exével nem volt intimitás, jövőkép mivel a pasi aszexuális (talán impotens) volt. Ő viszont szeretett volna 30 évesen már családot és gyereket.
Ezt meg is kapta, de utána teljesen más ember lett belőle. A bátyám mindent megtett érte, a szülés után otthon maradt 1 évig hogy segítsen neki, mert depressziós lett, nem bírta az anyaság terhét, a végén már ez is baj volt, elzavarta otthonról hogy menjen inkább dolgozni, rá sem bír már nézni kb.
A bátyám megelégelte az egészét és kb 2 hónappal ezelőtt megmondta hogy itt a vége, ő el akar válni és elköltözik. Még tart a külön válás, egyelőre még együtt laknak. AZ utóbbi hetekben a felesége mindent megígért, hogy megváltozik és szereti csak ne menjen el . Múlt szombaton volt először albérletet nézni, péntek egész nap írt a bátyámnak hogy ne menjen el , nem bírja ki nélküle stb. Viszont a bátyámnak gyanús volt hogy nem őszinte ezért pár napja belépett a messengerébe és ott megtlaálta a beszélgetést a feleséges és az exe között amit szintén múlt pénteken írt , párhuzamon azzal amikor neki könyörgött hogy maradjon. Kérlek olvassátok el, és kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.
" Szia,
Szeretnék neked írni, mert már nagyon régóta azt érzem, hogy megrekedtem egy- két gondolattal, érzéssel. Leginkább azért ,mert nem tudtam fejben lezárni a múltat. A mai napig nem telik el úgy nap, hogy ne jutnál eszembe. Szeretném elmondani, mennyire sajnálom az egész kapcsolatunk véget,azt hogy úgy zárult, ahogy, azt hogy gyenge voltam és inkorrekt. Szeretnék bocsánatot kérni, és tudatni, hogy nagyon bánt amit tettem. Amai napig egy csodálatos embernek tartalak és örökre boldogan fogok emlékezni a veled töltött évekre, valószínűleg sosem fog senki a nyomodba érni a szívemben.
Tudom mostmár teljesen más az életed, és nem is várom még azt sem, hogy erre reagalj, csak el akartam mondani.
Köszönöm, ha elolvasod"
A bátyámat összetörte hogy ilyet írt neki miközben neki könyörög h maradjon. Ezzel teljesen eltörölt benne midnent amit a kapcsolatukról gondolta, hiszen eleinte azt érezte hogy nagyon is szereti és őt akarja. AMikor kérdőre vonta, hogy írhat ilyet az exének miközben őt akarja otthon tartani, és miért írja neki hogy a szívében őrzi, akkor azt válaszolta, hogy mindkettőjüket szereti, szerette, csak máshogy. tesómnak ez nagyon fáj mert azt érzi hogy a felesége elárulta, a gyereke anyja sosem szerette igazán, csak egy eszköz volt hogy a célját elérje, Felhasználta.
Elvesztette minden bizalmát a feleségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!