Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vivikeeee34 kérdése:
Szeretnek pasit aki kedves oszinte normalis nem is csunya, de nem kell hogy egy selyem fiu legyen. Csak szimplan jo megjelenesu. Miert nem tallalok ilyet ennyire csunya lennek? Viv 18
Figyelt kérdés
swag
yolo
2014. nov. 27. 14:57
1/16 anonim válasza:
Eleg ha 185 cm,kigyurt,helyes es nepszerű? Ne add le az igenyeidet.
2/16 anonim válasza:
Mutass magadról egy képet és akkor könnyebb lesz megválaszolni, hogy csúnya vagy-e
3/16 anonim válasza:
"swag
yolo"
minden 2. ilyen...ez már a "normális?"? :O
5/16 anonim válasza:
Swag yolo? Hát akkor "sajnos" nem én vagyok a célcsoportod.
6/16 anonim válasza:
Hát. Küldj képet, ha gondolod, megmondom őszintén, hogy csúnya vagy-e.
8/16 anonim válasza:
küldhetsz nekem is, es megmondom :)
9/16 A kérdező kommentje:
facebook.. Li Na Cska .. es fekete haj u vok xd
2014. nov. 27. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!