Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha kezdek belefáradni a kapcsolatomba?
Sokszor nem érzem jól magam vele, sokszor nem bánik velem jól.
Mégis szeretem és nem hiszem hogy el tudnám hagyni.
Nekem csak ő van és nem tudok új emberek felé nyitni, alkalmam sincs rá és nem is tudom hogy kéne..
Én is belefáradtam a kapcsolatomba. Nem morgok max 20 percet. Emberek vagyunk. Nem várok el semmit, örülök annak ami van. Ha elvàrnék már rég ment volna a levesbe. Nem vagyok kapcsolatfüggő még kieleőtt rám lenne ordítva ez a szó. 21 éve evyedül vagyok kapcsolaton belül is. Nem sok olyan majom van aki mindent elvisel, tűr.
Te is kerdező jobb ha tudod mindannyian magunk vagyunk. Nem azért van veled valaki, hogy téged szolgáljon. Meg vannak az adott saját feladatok az életben.
Ha keresni akarnal mást azt is megoldanàd, hisz ember vagy.
Tudomásul kell venni, hogy magadért vagy az aki. Utána jön a másik akit szeretsz. Még se használati tágyként legyen melletted, hogy kényed, kedved szerint álljon rajtra készen neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!