Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha haragszol, akkor nem vagy túl a kapcsolaton?
Mondjuk lassan egy éve szakítottam, igaz, a másik se harcolt már annyira a kapcsolatért.
Azert szakítottam, mert kiderült, hogy a hátam mögött ocsmány dolgokat művelt, megcsalt és nemcsak, ki is beszélt a szexpartnereivel, akik röhögtek rajtam, hogy milyen szanalmas vagyok, meg féltékeny.
Ők tudtak rólam, de én nem tudtam róluk es az iszonyú árulásról, ami fölösleges volt, mert a “barátom” kiléphetett volna bármikor a kapcsolatunkból, nem tartotta volna vissza semmi, de rájöttem, hogy élvezte, hogy velem csúfolkodhat!
Mikor ez eszembe jut, nagyon ideges leszek és jogosan szerintem bárki ideges lenne ilyen fölösleges megalázás miatt!
Nem akarok feltenni neki kérdéseket minden válaszom megvan, nem akarom sose látni többet, de néha azon kapom magam, hogy ábrándozok arról, hogy kinyírom!
Nem volt megbosszulva amin átmentem!
Én jöttem rá, raktam össze minden információt. Bízok magamban. Amúgy senki se pályázott rá, mint férj vagy társ, mindenházas nő csak titokban akart vele mocskolódni.
Maffiózók ezért sokkal kevesebbért nyírtak ki másokat!
Sajnálom 4 es! A legjobb bosszú, hogy közömbösséget tettetsz, ha már egy helyen kell dolgozz a nővel!
Az fáj, ha leszarnak. Ha ők neked fájdalmat akartak okozni és máig látják, hogy te ideges vagy, adod nekik az elégtételt!
Nem tudom hogy mit lehet kezdeni a dühvel. De azt tudom hogy nem mutatnám ki. De ha kinyírnám már kimutathatnám hehe úgyse tudná továbbmesélni a trampliinak!
Amíg indulatokat és érzelmeket vàlt ki belőled, addig nem vagy túl rajta szàz szàzalékig.
Sok munka az még, hogy túllépj rajta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!