Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők miért teszik túl magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért teszik túl magukat hamarabb egy szakításon, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
nov. 7. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a nemeken múlik az ilyesmi, hanem azon, hogy ki miatt ért véget a kapcsolat.

Aki elbszta, az tovább eszi magát azon, hogy mit veszített, mint az, aki ki tudott szeretni a másikból az őt ért méltatlanságok miatt.

nov. 7. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz hogy mire a szakítás megtörténik a nő már elgyászolja. A pasik meg utána fogják fel.
nov. 7. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azokban az esetek látom ezt, amikor a nő szakít, mert már jó ideje nem érzi magát jól a kapcsolatban, a férfi meg sz.ik változtatni több megbeszélés után is, mert neki jó a langyos sz.r meg az, hogy megosztják min. felesben a házimunkát... és akkor már elgyászoltaa kapcsolatot már a kapcsolat alatt a nő.
nov. 8. 11:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert a nőt már a szakítás utáni napon tolják, mint a lopott biciklit. Vagy épp aznap. Ha jó nő, akkor sorban állnak a nyálukat csorgató pöcshuligánok. Mind a munkahelyén, mind a lakókörnyezetében, sőt még a boltban a hentes is.
nov. 9. 12:07
 15/18 Corky2 válasza:

Sztem ez ennyire nem általánosítható.

Személy-függő a történet.

nov. 12. 06:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Én nőként hamar túl tettem magam, bár én szakítottam.

Szerintem annak könnyű aki szakít.

nov. 12. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Azt tudni kell, hogy a Jóisten azzal a "génhibával" teremtette meg a férfit, hogy minden nőt dugjon meg.Azt viszont - éles eszével felfogta, hogy ez fizikailag lehetetlen, de beleprogramozta, hogy erre törekedjen.Ezért a fenti állitás hamis!

Ugy nem lehet jót kefélni, hogy a korábbiakon buslakodunk!

nov. 15. 07:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és ez rohadtul nem igaz. Barátnőmmel megbeszéltük, hogy a következő életünkben férfinak születünk, akkor legalább egy nap alatt továbblépünk a szakításainkon :D

Én mindig hosszú idő alatt léptem túl, míg az exeim kb azonnal elfelejtettek. Sőt, azt hittem az egyiknél, hogy én leszek az, aki hamar továbblép, mert én szakítottam és ő annyira sírt és könyörgött, aztán egy hónapig még írogatott, majd hirtelen hoppá miket látok a Facebookon, csak nem becsajozott? Én meg még hónapokig nem voltam teljesen túl rajta... De olyan is volt, hogy én vetettem fel a szakítást, majd ekkor megígért mindent, hogy változtat, jobb lesz, rá pár napra ő dobott ki engem és én hiába kerestem meg 3x is, hogy kezdjük újra és javítsunk mindketten, már nem kellettem neki. Mondta is, hogy konkrétan 5 nap(!) volt neki csak rossz, de azóta már továbblépett.

Az én ismerősi körömben amúgy minden lány hónapokig meg évekig szingli, a férfiak meg aznap felszednek valakit, vagy ha nem, akkor is max 3 napig csendesebbek és a szobájukban vannak, aztán mintha kicserélték volna őket, élik boldogan az életüket.

nov. 16. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!