Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők miért teszik túl magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért teszik túl magukat hamarabb egy szakításon, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
nov. 7. 09:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Ön ezt mibűl számolta ki?🤔
nov. 7. 09:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Azokban az esetekben, amikor ez így va, szerinten a nő már a kapcsolat utolsó periódusában "elgyászolja" azt.
nov. 7. 09:23
 3/18 gergelice16 ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy a nők szakítás után hamarabb gyászolják el a kapcsolatot, a férfiak pedig először eltemetik magukban, és csak később veszik újra elő. Tehát rövidtávon a férfiak jobban érzik magukat, hosszútávon pedig rosszabbul. Ezt én csak általánosan látom, nyílván sok kivétel van, de a környezetemben egyértelműen látszik ez a tendencia.
nov. 7. 09:38
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Mert általában a nők egy csettintésre képesek új férfit találni maguknak, míg a férfiak többségének hónapokba telik, mire új párt talál. Tudom, hogy ez általánosítás, de én ezt látom szinte mindig. A férfiak annyira megszállottjai a pinának, hogy erősen túlértékelik a nőket emiatt.
nov. 7. 09:46
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ezt megint kihegyezni a nőkre, én már 1 éve küszködök a továbblépéssel, majd belehalok, szóval nem minden nőre érvényes a megállapításod.
nov. 7. 09:59
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

Hamar túlléptem, mert rögtön találtam mást.

Nem udvarolt, nem mutatott be a szüleinek, nem akart családot, csakis titokban találkozgatni.

Persze hogy nem volt nehéz elhagynom, hiszen teljesen kiábrándultam.

Amit tőle nem kaptam meg, azt mástól igen.

nov. 7. 10:03
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
4# a férfiak annyira megszállottjai a pnának, ahogy te azt "gyönyörűen" megfogalmaztad,okozza azt, hogy a nőknek társat találni rettenetesen nehéz. Mi nem egy bármi jó nekem típusúak vagyunk,mint ti. Igazán az emberhez illő tarsat pedig kva nehéz találni, pláne ha az ember lányát ostromolják az ilyen hozzád hasonló minden lukat betömni akaró kanegerek
nov. 7. 10:07
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 OK
nov. 7. 10:10
 9/18 anonim ***** válasza:
24%

Hát ez qra nem így van!!!!!!!!!

N

nov. 7. 10:36
 10/18 anonim ***** válasza:
58%
Mert egy nő, mire a szakitas meett dönt, gyakorlatilag mindent is bevallalt, spanyolcsillár pózban nyelte a kotont is, hogy neked jó legyen, miközben az élet egyeb területein is magasan igyekezett megfelelni az elvarasaidnak eveken át, de neked az sem volt elég, és amikor szakitott, az már a teljes kieégés volt
nov. 7. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!