Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan miert erzunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan miert erzunk szorongast?

Figyelt kérdés
Egyaltalan mind a 2 fel erzi, az is aki szakit meg az is akit otthagynak?

nov. 3. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En nem ereztem soha szorongast, csak banatot, pedig generalizalt szorongasom van.
nov. 3. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

Aki szakít, az nem érzi, mert ő nem szeret már téged.

Ő azért érzi magàt rosszul, mert magát sajnálja, vagy mert tart a közvéleménytől.

Rosszul magát az érzi, akivel szakítottak, de az is csak akkor, ha kötődik a másikhoz.

nov. 3. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

2 az első mondtad hülyeség. Hiába a szerelem, ha valami nem működik.

Attól mer szakítok valakivel még nem biztos hogy nem szeretem.

nov. 3. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Több okból szakítanak az emberek. A szorongás érzése egyén- és helyzetfüggő. Van akinél előjön, másnál meg nem. A legutolsó szakításomnál nem volt szorongás, örültem neki, hogy végre vége lett (korábban kellett volna).
nov. 4. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszi azt, hogy mindenki azt érzi, amit te?
nov. 4. 04:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a bizonytalanság szokta okozni. Többnyire jól szakítanak velem, mert utána mindig javul a helyzet, mármint jobban érzem magam. Régóta nem szakítok senkivel, csak ők velem.
nov. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!