Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintem már konkrétan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem már konkrétan a párom miatt van extrém szorongásom 1-2 hónapja, viszont képtelen vagyok szakítani. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Teli van a fejem egy csomó hülye gondolattal, alapból is szorongó típus vagyok és ez mostanában felerősödott. 28 éves nő vagyok és kb. Rettegek, hogy egyedül maradok. Képtelen vagyok szakítani. Volt már valaki közületek ilyen helyzetben? Mit csináltatok?

2022. aug. 30. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Ez akkor van ha párod sokszor belelépet a lelkivilágodba vagy a nőieségedbe... kamuzik hülyének néz és te pánikolsz... magyarázod neki de nem érti.. meg nem is érdekli... Te rágodsz a 2 hónappal ezelötti dolgokon persze ö már nem is emlékszik rá... egy rakás sza.nak érzed magad mellette... és ö ebből táplálkozik energiavámpir..
2022. aug. 30. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus, önbizalomerősítő tréning.
2022. aug. 30. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagy?

Nincs munkád?

Dagadt vagy?

Nincs hová menned?

Ha nem akkor 28 évesen még előtted az élet és mindenre megvan az esélyed. Bocsánat ha bántás valakinek...de...ha nem vagy csúf akkor nagyon hamar fogsz találni magadnak valakit.

A pasik alig várják, hogy egy nő egyedülálló legyen,

Mindig röhögök rajta :)

Státusz: "Lujza kapcsolatban xy-al" lájkok száma: 26 (ebből 22 nő)

"Lujza egyedülálló" lájkok száma 189 (ebből 188 férfi)

2022. aug. 30. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:

#3-as: a fentiek közül (szerintem) egyik sem igaz :) mégis a szorongás elhiteti velem, hogy nem lesz más.

Vagy ha lesz is, akkor teljesen elölről kell kezdenem mindent...

2022. aug. 30. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Basszus és 28 évesen ezen problémázol, hogy elölről kell kezdeni?

Ezeket a köröket mindenkinek le kell futni.

10 év múlva még sz**arabb lesz. És benne ragadsz még 10 évig egy sz**arban.

Az jó?

Egy kiegyensúlyozott vidám kapcsolatban kell élni ha lehet, ahol öröm és boldogság minden idő amit eltölthetsz a pároddal. Nem így.

Ha bezárkózol utána és csak a szomszédnénivel Juliska nénivel beszélsz a mcsakájáról meg a mézeskalácsairól, meg a szürke munkahelyedre jársz be és max az Aldis akciós újságot olvasod h jövő héten mit érdemes megvenni....akkor ja akkor egyedül maradsz :)

2022. aug. 30. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Maradj vele még 10 évig, vállaljatok gyereket, és miután már minden totál szr, döbbenj rá, hogy áh, nem kell ez neked.

Bocs, de 99% ez lesz a forgatókönyv.

2022. aug. 31. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nokent aki egyedul marad az meg is erdemli , hat mar csak itt jonni fog 10 uzi :D
2022. aug. 31. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!