Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valami tipp hogy könnyebb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tipp hogy könnyebb legyen?

Figyelt kérdés

Ma lett vege a kapcsolatomnak és nagyon kilátástalan vagyok.

Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek nelkule.

okt. 30. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ismerős. De ez sajnos ilyen, adj időt magadnak. Gyászold meg a dolgot és fogadd el. Koncentrálj magadra és ne rá gondolj mindig. :)
okt. 30. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így, ki lehet belőle jönni. Ma már bánom, hogy sok időt töltöttem hezitálással és fölösleges kesergésekkel.
okt. 30. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolom férfi vagy. Vond le a tanulságokat, és lépj tovább. Mást nem tudsz tenni. És keress olyat, aki másmilyen típus.
okt. 30. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Chatgpt.

Megmondja.

Azonnal válaszol. Empatikus, problémamegoldó.

okt. 30. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én párkapcsolatom (3 év 4 hónap) is ma ért véget, este 7-kor.

Eldurvult egy veszekedésünk, és m hirtelen felindulásból végre szakítottam vele. Jobb lesz így mindenkinek.

okt. 30. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, talpra fogsz állni. Még jobb is lehet, mindenkinél van jobb.

Gyászold meg. Nem azt mondom, hogy tagadd, hogy fáj.

Idővel jobb lesz, elhalványodik, másra helyezed a fókuszt. Sok időbe telik, legyél türelmes magaddal.

okt. 30. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ez így tök üres és személytelen. Ezért kár volt kérdést kiírnod.
okt. 30. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha pasi vagy akkor hívd fel a haverokat és menjetek el halloween alkalmából jól berúgni :)

Ha nő vagy akkor a csajokat és berúgás nélkül táncold ki magadból, kicsit flörtölgess, táncikálj másokkal. Látni fogod, hogy a világ nem állt meg, s még van előtted élet.

okt. 30. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Legyél sokat barátokkal az segít, aztán pedig fel a fejjel, ez csak átmeneti időszak.

Borzalmas érzés tudom, de ezen csak az idő és barátok segítenek.

okt. 31. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!