Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki hazudik a szakításról mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Korábban szépen megbeszeltük személyesen, hogy nem akarom folytatni, nekem ez nem megy. Elköltözött.
Erre évek mulva azt adja nekem elő hogy amikor szakitottunk ö épp külföldön volt, en aljasan átvertem, ő erre meg kidobott.
És most olyanokkal jön milyen hazug szemét voltam akkor is meg stb.
És olyan mintha el is hinné.
Amkkor így vki megváltoztatni akarja a múltat mit lehet tenni? Kb semmit? Csak tiltás?
okt. 20. 06:43
11/20 A kérdező kommentje:
Az ismerősök meg terjesztik tovább. Ez nem ugy megy hogy nem terjed hanem lezárul.
A rosszhír ragalmazás az nem olyan hogy megáll 2 embernél.
okt. 20. 07:52
12/20 anonim válasza:
De miért hiszik el még a rokonaid is? Oka van.
13/20 A kérdező kommentje:
Na ugy te is kezded. Ezert mert ilyenek az emberek. Isszák a hazugságokat.
okt. 20. 08:36
14/20 A kérdező kommentje:
Tokeletes jo pelda vagy arra hogyan terjed az egész. Es 1 ember miatt néz engem futótűzsszerűen sz.rba bárki.
okt. 20. 08:37
15/20 anonim válasza:
Tündibündi, aki a sarkon állva lóbálja a retikült, az ne sértődjön meg, ha megkérdezik a tarifát.
16/20 anonim válasza:
Oké... de miért baj? Miért kell neked a testvéred, aki amúgy is utál, és egész életében azt kereste, hogy miért utálhat téged, és végre betalált egy lehetőség neki, és most ezért utál... kell neked foglalkoznod egy ilyen emberrel? Mi a szarért érdekel, hogy hülye buta emberek a környezetedben mit pletykálnak? Ezeknek a szintjén akarsz te mozogni? Képviselnek neked ezek az emberek bááármi értéket?
17/20 A kérdező kommentje:
Neked lehet nem lenne baj, ha mindenki felé rágalmaznak nekem az.
okt. 20. 11:16
18/20 anonim válasza:
17 ez valami kis falu, vagy ilyesmi?
19/20 anonim válasza:
Inkább valami C telep, ahol mindenki mindenkivel.
20/20 anonim válasza:
Én se értem tényleg... más ötletem nekem sincs. Akkor viszont kérdező, hagyd ott a francba az egész pereputtyot. Írásod alapján értelmesebbnek tűnsg az ilyen gettószökevényeknél. Haszbáld ki ezt valahol máshol, és válassz ügyesebben párt legjözelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!