Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki hazudik a szakításról mit lehet tenni?
Korábban szépen megbeszeltük személyesen, hogy nem akarom folytatni, nekem ez nem megy. Elköltözött.
Erre évek mulva azt adja nekem elő hogy amikor szakitottunk ö épp külföldön volt, en aljasan átvertem, ő erre meg kidobott.
És most olyanokkal jön milyen hazug szemét voltam akkor is meg stb.
És olyan mintha el is hinné.
Amkkor így vki megváltoztatni akarja a múltat mit lehet tenni? Kb semmit? Csak tiltás?
Azerr merr kb ma ezt kürtölinszét mindenkinek is aki engem ismer eláztat azbanyja tesói előtt is a saját tesóm előtt is.
En meg lessem csak tehetetlenul?
4, az ő családja neked lényegtelen, a sajátod meg egyrészt gyanítom emlékszik, hogy volt akkoriban, másrészt nem hinném, hogy ettől szarba nézne. Ha igen, akkor a helyedben nem az ex szarkavarása miatt aggódnék, hanem a saját emberi kapcsolataim miatt.
Ha nem reagálsz abba hagyja. Aki meg elhiszi neki, anélkül, hogy téged megkérdezne nem hinne neked akkor se, ha kézzel lábbal tiltakozol.
Az ő családja is az en ismerőseim!
Meg nem csak az ő családjában terjeszti.
Meg általában ha szomszedban is pletyka van az embereket soha nem érdekli az igazság. Tapasztalat.
Senki nem jön hozzám hogy fényleg így volt? Sőt azt kapom csak hogy hagyjam őt ki ebbol. Mindenki csak őt hallgatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!