Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt nehéz megszabadulni a megcsaló, hazudozó, oktalanul kötekedő, zsaroló nárcitól?
Főleg, hogy ha olyannal zsarolt, amivel nem tudtad jelenteni, mert neked is kellemetlen lett volna, pl elmesélted neki munkahelyi dolgaid, titkaid es azzal fenyeget, hogy kiadja őket a főnöknek stb
Hogy sikerült végül megszabadulni, egy olyan embertől, aki elvárja, hogy ne szakíts ha ő megtesz bármit, megcsal stb, mégis elvárja maradj.
Tanuld meg, tisztességtelen zsaroló nincs!!! Soha az életben nem vakarod le, ha csak egyszer is engedsz neki, folyamatosan újabb és újabb követelésekkel fog előállni, mert látja hogy engedsz neki.
Zárj le vele mindennemű kommunikációt!
Pfff....
1. Nincs mivel zsarolni.
2. Akkor szakítok, amikor én akarok. (Ő is.)
Köszönöm, de nem rólam van szó, én már rég szakítottam ilyen emberrel. Azt szerettem volna tudni, másnak mennyi időbe telt a szabadulás?
(amúgy van amikor nem lehet letagadni, mert írásos bizonyítéka van, sms stb
Akkor meg a kérdés értelmetlen.
Van, aki semmi olyat nem tud mondani a munkáról, ami kompromittáló lehet. Ez a gyakoribb, szerintem. Van, aki meg tényleg jobb, ha lakatot tesz a szájára. (Végrehajtónál vagyok titkárnő. Szerinted?? Rokonok, ismerősök, közszereplők...,)
De a többséget ezzel nem lehet zsarolni.
Megcsalás: szakító ok. Nem kell S beleegyezése.
Nàrcisztikus, dipoláris, stb,: össze se jövök vele, sajnos van benne tapasztalat.
Nem hagyom magam. A többség visszavonul, ha látja, hogy vissza mersz támadni, ha nem félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!