Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel? Ugye nem oktalanul várom, hogy bocsánatot kérjen?
A barátom azt mondta elmegy horgászni Józsival egész nap. Erre meglátta egy kávézóban egy másik csajjal. A lánynak van párja, meg egyik legjobb barátnője. Tudom hogy nem csal meg, de bánt, hogy hazudott. Ez történt tegnap. A haverját felhivtam és nem is
is tudott Józsi horgászatról. Ez volt tegnap.
Ma Megkérdeztem a barátomat, hogy múlt a peca. Erre azt mondta hogy fogott sok halat! Utána mondtam, hogy akkor megfőzöm és hívjuk át Józsit. Ezután mentek a kifogások hogy Jó nem ér rá... Ezután mondtam hogy véletlenül nem azért nem ér rá mert nincs is hal, meg nem is volt horgászat... Azut
Azután megemlitettem a lányt is. Még azt is hogy meglattam őket és hogy beszéltem Jóval. Azt is mondtam hogy bánt az, hogy hazudott, mert ez az jelenti, hogy nem bízik bennem. És Összevesztünk. A párom szerint én voltam a ludas, mert kémleltem utána, de ha véletlenül láttam meg őket? Azt várja hogy bocsánatot kérjek! Mi van? Ő kell, hogy megbocsájtson? Szerintetek? Várjam én meg a bocsánat kérést vagy én tegyem meg?
Mégis miért kellene bocsánatot kérned, ha véletlenül láttad meg őket?
Nem akarok bogarat ültetni a fejedbe de ezt az agresszív tagadást és felelősségelhárítást azok szokták alkalmazni akik csalják is a párjukat.
Egy őszinte kapcsolatban annyi mondott volna, "elmegyek, megiszom egy kávét egy barátnőmmel, majd jövök". A bocsánatkérést meg hiába várod, gerinctelen alak.
Szerintem nem neked kéne bocsánatot kérni...
Hazudott és próbálta rád kenni az egészet, azzal, hogy "kémkedtél" (és ekkor is jogosan akadtál volna ki).
Hárítja a felelősséget, hazudozik (méghozzá elég rosszul) ki tudja hányadszorra.
Az kiderült, hogy miért volt ott a lánnyal?
Azért remélem nem csal meg.
Tegnap óta semmi változás nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!