Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja vagyunk együtt párommal én oktalanul féltékenykedtem egész végig. Most szakított. Hogyan szerezzem vissza?
Igazából nem adott rá okot de én annyira hülye voltam, hogy nem hittem el, hogy megcsal. Többször szakított már ezért de pár órán belül kibékültünk. Az a baj már nem hiszi el, hogy meg tudok változni, pedig tegnap egy akkorát veszekedtünk, hogy ezek után már tényleg mindent megtennék érte meg azért, hogy vissza kapjam. Nagyon nagyon szeretem. Azt mondja ő is csak megunta, hogy oktalanul csinálom a balhét.
Minél hamarabb vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Már próbáltam vele beszélni de nem fogadott vissza.. :( 19L
Elsőnek igaza van.Nem fogsz megváltozni.
És egy pasinál csak egyszer kell elérni azt,hogy elege legyen.
Szánalmas önbizalomhiányos kislány vagy.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
Tanulj a hibádból, nőj fel agyban, javíts az önbizalmadon, hogy a következő srácnál ne viselkedj így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!