Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy rá írtatok az exre, hónapok vagy évek múlva,hogy mi van vele?Vagy esetleg ő rátok?
Figyelt kérdés
Volt olyan,hogy hónapok múlva vagy akár évek múlva, rájöttetek,hogy hiányzik és ő az igazi?Van egyáltalán értelme exre ráírni?okt. 19. 16:03
1/7 anonim válasza:
Nekem volt egy exem, akivel a szakitás egyáltalán nem volt csúnya egyik részről sem. Nemrég irtam neki, hogy hogy van, és egy nagyon kellemes, érzelemmentes baráti beszélgetés kerekedett belőle. Őszintén érdekelt, hogy van, de kizárólag baráti érdeklődésből már.
2/7 anonim válasza:
Az sose az "Igazi" akivel a problémákat nem tudtad megoldani, inkább szakítás lett vége. Ne hitegesd magad! Jobban jársz ha túllépsz rajta...
4/7 anonim válasza:
Én még most is keresem az alkalmat, hogy írjak - a kapcsolat évek óta megszakadt, de nagy szerelem volt. Barátok szerintem nem lehetnénk, mert a kémia nagyon durván működött, kíváncsi lennék most hogy állunk (mindketten kapcsolatban élünk, úgyhogy veszélyes játszma lenne).
5/7 anonim válasza:
#4 Minek tartasz fenn mással kapcsolatot ha közben az exedre fáj a fogad?
6/7 anonim válasza:
Igen, szakítás után 2 évvel jött rá, hogy neki én kellek :D Vicces, anno nagyon lazán elengedett. Nem talált mást illetve más lett az élethelyzete. Így rájött hogy egy gondoskodó önzetlen személy jobb mint egy szexisten.
Nem lett az egészből semmi, offoltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!