Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hazugságban éltem 3,5 évet, vagy ez csak bosszú a részéről?
Hülyeség össze hasonlítani egy munkahelyet meg egy kapcsolatot. Nem is lehet egy lapra tenni, két külön dolog.
Megcsalt, megaláz folyamatosan, tudja, hogy megteheti, mert elnézed neki.
Úgy beszélsz, mintha valami nagy erény lenne, hogy eltűröd ezt a g*ciskedést a másiktól.
Ezzel járatod magad le.
Ki mondta, hogy műsorozni kell meg cirkuszolni? Meg a szomszédok is ki a lóf*szt érdekel???
Mindent össze hordasz, és a hülye is látja, hogy azért nem küldöd el, mert abban bízol, hogy megváltozik és majd bocsánatot kér, mert ha azok után, hogy írogatott, és még képes lettél volna foglalkozni vele, hogyha letörli. Most is képes lennél, hogyha előadná a hattyúk halálát.....
Elmondom neked nem fog megváltozni, egyre senkih@zibb lesz, mert tudja, hogy megteheti.
Te is aztán tudsz párt választani...
Lépj tovább, keddig kibírod.
Kérdező, én 22 éve vagyok együtt a nejemmel, de ha így viselkedne velem, kiraknám, 2 évtized ide vagy oda.
Az, hogy 3.5 évet voltatok együtt, nem kifogás.
Kapcsolatfüggő vagy, és inkább eltűrnéd hogy csesztessen, csak maradjon veled
Tényleg hazugságban éltél, csak ingyen lakhátás kellett neki. Alap lett volna hogy fizesse a rezsinek minimum a felét, és költsön rád, nyaralni vigyen pm, kompenzálva azt hogy nálad lakhat.
Kimutatta az igazi arcát, ne érdekeljen hogy hajléktalan lesz, rakd ki ha kell rendőrrel, és cserélj zárat. Ezt érdemli.
Sokjal jobban fogod érezni magad utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!