Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg hazugságban éltem 3,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hazugságban éltem 3,5 évet, vagy ez csak bosszú a részéről?

Figyelt kérdés
A közös életünk alatt én tettem anyagilag többet a kapcsolatunkba, a lakásomban éltünk, fizettem a rezsit, a kaját meg felesben álltuk. Mikor megismerkedtünk azt mondta, hogy előttem fél évig nem volt senkivel (szexuálisan), mert elege lett a csajozásból, az egyéjszakás kalandokból, komoly kapcsolatot szeretne, hosszú idő óta én voltam az első, aki igazán megfogta. Rengeteg bókot kaptam tőle, sokszor elmondta, hogy mennyire szerelems belém. Múlt héten lebukott, hogy Tinderen írogat lányoknak, ezt önmagában még el tudtam volna engedni, ha tényleg letörli magát, de kiderült, hogy az egyik lánnyal nemcsak írogattak egymásnak, hanem többször találkoztak már és megcsalt vele. Mikor ezt megtudtam, akkor mondtam neki, hogy innentől kezdve nem fogok tudni benne megbízni, így meg nincs értelme a kapcsolatunknak, így fejezzük azt be, keressen magának albérletet, ha talált, akkor pedig költözzön el. Nyilván nem akartam annyira szemét lenni, hogy rögtön menjen, mikor tudom, hogy nem lenne hol laknia, szerintem amennyire csak lehet, fair voltam vele. Mióta ez történt teljesen megváltozott a viselkedése, közölte, hogy soha nem szeretett szerelemmel, egyébként nálam sokkal szebb nőket is megkaphat. Még itt lakik jövő hét keddig, de szinte elviselhetetlen vele egy légtérben tartózkodnom, pedig keveset vagyok otthon. Mindenért beszólogat, bunkózik velem, alig várom már, hogy kedd legyen és költözzön. Lelkileg iszonyú nehéz ezt elviselni, hogy ilyet tett velem, nőiességemben is megaláz, pluszban semmit nem tudok jól csinálni az eset óta. Úgy érzem, hogy mindent megtettem, hogy normális viszonyban maradjunk, egyáltalán nem akarok gyűlölködni, rossz viszonyt ápolni vele, szerintem attól mert vége lett a kapcsolatunknak még emberileg lehetne normális velem.

okt. 16. 10:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

Hülyeség össze hasonlítani egy munkahelyet meg egy kapcsolatot. Nem is lehet egy lapra tenni, két külön dolog.

Megcsalt, megaláz folyamatosan, tudja, hogy megteheti, mert elnézed neki.

Úgy beszélsz, mintha valami nagy erény lenne, hogy eltűröd ezt a g*ciskedést a másiktól.

Ezzel járatod magad le.

Ki mondta, hogy műsorozni kell meg cirkuszolni? Meg a szomszédok is ki a lóf*szt érdekel???

Mindent össze hordasz, és a hülye is látja, hogy azért nem küldöd el, mert abban bízol, hogy megváltozik és majd bocsánatot kér, mert ha azok után, hogy írogatott, és még képes lettél volna foglalkozni vele, hogyha letörli. Most is képes lennél, hogyha előadná a hattyúk halálát.....

Elmondom neked nem fog megváltozni, egyre senkih@zibb lesz, mert tudja, hogy megteheti.

okt. 16. 13:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Es szerinted olyan ember meg nem szakitott, aki szerelmes volt ? Nem is kell, hogy egy nap alatt elmuljon, bar nem tudom, bennem ez a viselkedes es a megcsalas minden ilyen erzelmet kiirott volna es csak a hanyinger es utalat maradna, ugyhogy megint csak igazolod magad, hogy miert nem akarod kidobni.
okt. 16. 13:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Te is aztán tudsz párt választani...

Lépj tovább, keddig kibírod.

okt. 16. 14:02
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én 22 éve vagyok együtt a nejemmel, de ha így viselkedne velem, kiraknám, 2 évtized ide vagy oda.

Az, hogy 3.5 évet voltatok együtt, nem kifogás.

Kapcsolatfüggő vagy, és inkább eltűrnéd hogy csesztessen, csak maradjon veled

okt. 16. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg hazugságban éltél, csak ingyen lakhátás kellett neki. Alap lett volna hogy fizesse a rezsinek minimum a felét, és költsön rád, nyaralni vigyen pm, kompenzálva azt hogy nálad lakhat.

Kimutatta az igazi arcát, ne érdekeljen hogy hajléktalan lesz, rakd ki ha kell rendőrrel, és cserélj zárat. Ezt érdemli.

Sokjal jobban fogod érezni magad utána.

okt. 16. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!