Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hazugságban éltem 3,5 évet, vagy ez csak bosszú a részéről?
"Nyilván nem akartam annyira szemét lenni, hogy rögtön menjen"
Jujujj ne is legyél szemét....
Még te érezd magad kellemetlenül a saját lakásodba. Birkatürelmed van.
"egyáltalán nem akarok gyűlölködni, rossz viszonyt ápolni vele, szerintem attól mert vége lett a kapcsolatunknak még emberileg lehetne normális velem."
Mi a f*szt vársz olyantól, aki megcsalt?
Nem jövőhét keddig, egy percig nem maradnék vele egy légtérbe.
Itt nem emberségeskedni kell, meg ezek az erkölcsi dumák....
Hagyod, hogy beléd rúgjon, jövőhét keddig szerinted nem fog pofázni? Térj már észhez!!
"Múlt héten lebukott, hogy Tinderen írogat lányoknak, ezt önmagában még el tudtam volna engedni, ha tényleg letörli magát"
Elég nagy hiba lett volna ez is.
Igazabol az is megcsalas volt mar reszerol, hogy taskereson irogatott nokkel, de megbocsatottad, szoval…
Egyebkent tudod, ki lenne kevesebbet a lakasaban azert, mert ott lakik a faszi. Miert ne dobhatnad ki? En mindnefele buntudat nelkul tennem ki a tortentek es a viselkedese utan az utcara, oldja meg. Menjen oda aludni, ahol kapott puncit. Nemhogymeg patyolgassam, hogy miutan megcsal, neki all feljebb es meg ott is lakjon nalam. Eszem megall.
Azért tűr, mert lebukott az írogatással, de neki úgy is jó lett volna, hogyha csak letörli magát.
Gondolom az ürge tisztába van ezekkel, és ezért meri megcsinálni ezeket...
Ezért meri sértegetni a saját lakásába is, mert ha nincs következmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!