Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan milyen a munkahe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan milyen a munkahelyen latni a exet? Nem ereztek stresszt?

Figyelt kérdés

okt. 14. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Munkahelyen nem ismerkedek, szóval ezzel nincs gondom.
okt. 14. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Max a munkahelyén látnám ha bemennék. Szokás szerint ájuldéznék tőle. Csak szakítás után már úgy hogy csorgatom a nyálam arra kinek nem kellek.
okt. 14. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
*akinek
okt. 14. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem ex, csak bele vagyok bolondulva... történtek köztünk dolgok,de valószínűleg komoly soha nem lenne belőle.Legalàbbis jelenleg úgy tűnik.

A rossz érzést az adja, hogy szerelmes vagyok belé egy ideje,amit szerintem ő nem tud, illetve jó eséllyel nem is tudnà viszonozni az érzést.

Most nincs köztünk intim viszony,koràbban volt rà precedens.Nyilvàn én vàgynék folytatàsra, benne viszont nem vagyok biztos,mit akar és mit nem.

okt. 14. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetlen alkalommal volt, hogy az exemmel egy épületben dolgoztunk (nem egy cégnél) de mivel több, mint tíz évig voltunk együtt és a szakításkor totális változtást akartam az életemben, felmondtam és egy másik céghez mentem, ami jó messze volt, így esélyünk sem volt összefutni többet.
okt. 15. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy középiskolában tanítunk mindketten, ő a nő.

Az elején én éreztem magam kellemetlenül, pedig ő csalt meg egy levelezős tanítványával (legalábbis én ennyiről tudok), miközben a mi kapcsolatunkat mindenki előtt titkolni kellett. Az ok azóta nyilvánvalóvá vált.

Aztán idővel tudatosult bennem, hogy nem velem van a baj. Azóta átnézek rajta, köszönésen kívül nem szólok hozzá, és ha beszélek vele, azt is ő kezdeményezi, de akkor is minimalizálom a kontaktust, és egyébként is ha csak lehet, kerülöm a társaságát, mert részemről innentől kezdve nem érdemel semmilyen figyelmet, energiaráfordítást. Szerencsére egyébként sem sokat lennék a tanáriban.

Most már nem stresszelek, inkább megvetést érzek iránta, meg egy kicsit gyűlölöm csendben.

Amikor pedig mások előtt is bebizonyosodik, hogy mekkora egy igénytelen és sumák jellem, csak mosolygok...

okt. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!